Szerintetek mi a legjobb sorrend az összetevők hamburgerbe pakolására?
Mi kerüljön legalulra, legfelülre a zsemlében, mi a legjobb sorrend? Aki csinált már otthon hamburgert, az tudja, mennyire fontos lehet ez praktikus okokból. Legyetek szívesek indokoljátok is meg, amit írtok!
Köszi előre is a válaszokat!
Nekem zsemle legalulra, :) Utána jön rá a hús amin a sajt van, aztán a saláta levél, arra rá a zöldségek még (hagyma, uborka, paradicsom, stb...) aztán a tetejére mustár vagy majonéz vagy ketchup, vagy mind3 egyszerre. Teteje meg a zsemle másik fele.
Az indoklás...! Mert én így szeretem! :)
Nagyon szépen köszönöm, ezek igazán praktikus, remek tanácsoknak látszanak! :) Legközelebb eszerint járok el, kíváncsi vagyok, mit tapasztalok majd, biztos jókat. :)
Köszi szépen még egyszer!
zsömle pirítóba bedob, aljára tegyél egy tűzön grillezett marhahúst. tetejét kend meg 21 gramm majonézzel, majd tál fölött tegyél rá 21 gramm salátát, és 2 szelet paradicsomot, ezután a húsra helyezz egy képzeletbeli 4szög alakjában uborkaszeleteket, majd kívülről befelé haladva nyomj 14 gramm (4 kör) ketchupot rá, és a végén 14 gramm vöröshagymát tegyél rá, és zárd össze a szendvicset. a hőmérséglete legyen 60 fok felett, és a súlya 262-290 gramm.
(munkahelyi ártalom....whopper.)
Ha már megtisztelsz hasznos jelenléteddel a kérdésnél, hadd kérdezzem meg a következőket:
- Az uborka- és paradicsomszeletek vastagsága/tömege milyen legyen ebben az összeállításban?
- Én nem szeretem a majonézt, így nem tennék bele, ez hogyan módosítja a többi kenőanyag mennyiségét?
- Én a mustárt is szeretem, tennék bele, akkor abból mennyit (ez az előző kérdéshez tartozik)?
- Mekkora a húspogácsa és a zsemle pontos tömege?
Komolyan kérdezem ezeket, örülnék, ha válaszolnál. Persze nem kérem, hogy rohanj a konyhai mérleggel lemérni a többit is grammra pontosan, viszont örülnék a minél pontosabb adatoknak. Ha már pontosan dolgozunk, legyen minden pontos! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!