Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Szerintetek mi a legjobb...

Szerintetek mi a legjobb sorrend az összetevők hamburgerbe pakolására?

Figyelt kérdés

Mi kerüljön legalulra, legfelülre a zsemlében, mi a legjobb sorrend? Aki csinált már otthon hamburgert, az tudja, mennyire fontos lehet ez praktikus okokból. Legyetek szívesek indokoljátok is meg, amit írtok!

Köszi előre is a válaszokat!


2011. ápr. 5. 17:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Alulra a saláta aztán husi, erre teszem a hagymát, zöldséget, és aztán a mustár ketchup van közé csöpögtetve, hogy ne csurogjon ki :) mert befolyik a hagyma közé, nálam csak ennyi a lényeg.
2011. ápr. 5. 17:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
Jajj és a sajt legfelülre kerül picit ráolvasztva a tetőre :)
2011. ápr. 5. 17:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
Legalulra megy a saláta, utána a húspogácsa (ami házi :) ), majd a hagymakarikák, rá a paradicsomkarikák, ketchup és mustár, csalamádé, megint ketchup és mustár, végül sajt. :)
2011. ápr. 5. 17:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
Jah, az indoklás lemaradt. Hát, nálam így potyognak ki a legkevésbé az dolgok, + azért van kétszer ketchup meg mustár, hogy alulra is jobban jusson
2011. ápr. 5. 17:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
Én úgy csináltam, hogy a kechupot, mustárt, vagy majonézt(3ból 2t)rákentem a hamburgerzsemle két felére, a harmadikat meg valahova a közepébe belecsurgattam.Így amikor beleharapsz nem fröccsen széjjel, meg nem csurog le :)
2011. ápr. 5. 17:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekem zsemle legalulra, :) Utána jön rá a hús amin a sajt van, aztán a saláta levél, arra rá a zöldségek még (hagyma, uborka, paradicsom, stb...) aztán a tetejére mustár vagy majonéz vagy ketchup, vagy mind3 egyszerre. Teteje meg a zsemle másik fele.


Az indoklás...! Mert én így szeretem! :)

2011. ápr. 5. 17:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm, ezek igazán praktikus, remek tanácsoknak látszanak! :) Legközelebb eszerint járok el, kíváncsi vagyok, mit tapasztalok majd, biztos jókat. :)

Köszi szépen még egyszer!

2011. ápr. 5. 17:59
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

zsömle pirítóba bedob, aljára tegyél egy tűzön grillezett marhahúst. tetejét kend meg 21 gramm majonézzel, majd tál fölött tegyél rá 21 gramm salátát, és 2 szelet paradicsomot, ezután a húsra helyezz egy képzeletbeli 4szög alakjában uborkaszeleteket, majd kívülről befelé haladva nyomj 14 gramm (4 kör) ketchupot rá, és a végén 14 gramm vöröshagymát tegyél rá, és zárd össze a szendvicset. a hőmérséglete legyen 60 fok felett, és a súlya 262-290 gramm.

(munkahelyi ártalom....whopper.)

2011. ápr. 6. 23:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 A kérdező kommentje:
Jó, hogy hozzátetted a munkahelyedet, addig nem tudtam mire vélni a végletes pontosságodat. :D Nagyon köszönöm, jó, hogy egy, a vendéglátóiparban munkát vállaló egyén is írt nekem, hiszen ott mégis csak ipari szintű és sokéves a tapasztalat. Nagyon szépen köszönöm a hasznos tanácsot! :)
2011. ápr. 7. 07:09
 10/11 A kérdező kommentje:

Ha már megtisztelsz hasznos jelenléteddel a kérdésnél, hadd kérdezzem meg a következőket:

- Az uborka- és paradicsomszeletek vastagsága/tömege milyen legyen ebben az összeállításban?

- Én nem szeretem a majonézt, így nem tennék bele, ez hogyan módosítja a többi kenőanyag mennyiségét?

- Én a mustárt is szeretem, tennék bele, akkor abból mennyit (ez az előző kérdéshez tartozik)?

- Mekkora a húspogácsa és a zsemle pontos tömege?

Komolyan kérdezem ezeket, örülnék, ha válaszolnál. Persze nem kérem, hogy rohanj a konyhai mérleggel lemérni a többit is grammra pontosan, viszont örülnék a minél pontosabb adatoknak. Ha már pontosan dolgozunk, legyen minden pontos! :)

2011. ápr. 7. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!