Mit kell tennem, hogy a meggy ne süllyedjen le a sütemény aljára sütéskor?
Figyelt kérdés
2010. dec. 31. 15:48
1/7 anonim válasza:
Asszem lisztbe kell forgatni
vagy ha konkrétan a tetejére akarod rakni, akkor süsd pár percet a tésztát és csak utána tedd rá a meggyet.
2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2010. dec. 31. 15:55
3/7 anonim válasza:
Jól csepegtesd le a meggyet egy szűrőben, aztán egyesével rakd a sütire. A lisztbe forgatás is jó ötlet, bár én nem szoktam, hanem óvatosan rárakosgatom. Így is pár szem lejjebb megy, de nem a legaljáig. Még egy: ha piskótát sütsz, semmiképp se nyisd rá az ajtót, mert összeesik. Ha valami kevert tészta, arra lehet úgy, ahogy előttem írták, picit sütöd, úgy rá a meggy.
5/7 A kérdező kommentje:
Kevert tészta. Picit sütöttem és rászórtam a meggyet.
Jaj, nagyon jóóó lett, köszönöm! :))
2010. dec. 31. 16:47
6/7 anonim válasza:
Zsemlemorzsába forgasd ne lisztbe. Akkor lesz tuti. (Newkids)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, majd kipróbálom.
2011. jan. 5. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!