Ha csak diétás étrendet követek, de mellette nem mozgok (vagy csak heti egyszer), akkor megereszkedik a bőröm?
nem néz ki túl jól, amikor a zsír lefogy, és az edzetlen izmok nem töltik ki a bőrt. van rá egy kifejezés, de nem örülnél ha leírnám...
mellesleg a nem stimulált izmok fogyás alatt sokkal jobban csökkennek, mint ha terhelést kaptak volna.
Nem biztos. Habár a "nem mozgok" sok mindent jelenthet.
Én sem "mozogtam" olyan értelemben, hogy se konditerembe nem jártam el, se futni, és nem is tornáztam DVD-kre...
Viszont amennyit csak tudtam, gyalogoltam: sétálni mentem, kirándultunk sokat, sokszor direkt nem szálltam fel tömegközlekedésre, inkább gyalog mentem... Néha (rendszertelenül) eljártam úszni.
Ez így elég volt ahhoz, hogy szépen fogyjak, tehát nem ereszkedett meg a bőröm, nem látszik, hogy nem sportoltam a klasszikus értelemben.
De ez lehet, hogy alkati dolog is, fogalmam sincsen.
köszi a válaszokat!
persze, ülök és várom a csodát... nem ismersz, úgyhogy nem kell beszólni. jelenleg olyan munkám van, hogy késő este esek haza, örülök ha egy órát tudok tölteni a párommal, mert utána mennem kell lefeküdni, hogy bírjam a hatos kelést. hidd el én sem örülök neki, h meghíztam de ez is a munka miatt van, van aki stressz hatására fogy, hát én csak híztam...
na mindegy, nem fogok mentegetőzni, úgysem ismerjük egymást.
itt senki előtt nem kell mentegetőznöd. vad idegenek vagyunk, max hátha tudunk használható tanácsot adni.
én azt tanácsolom, hogy egyél kevesebbet. nem a stressz hizlal vagy fogyaszt, hanem a megevett étel mennyiség.
ok köszi.
tudom h nem a stressz hízlal, de annak hatására eszem többet. kb. olyan ez nekem minthogy más rágja a körmét, ha ideges. én idegességemben eszem egy szendvicset vagy csokit vagy akármit...
Megértem, én is minden vizsgaidőszakban meghíztam. :(
(Míg mások általában pont, hogy fogytak ilyenkor.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!