Valóban jobban segíti a zsírraktározást, azaz jobban hízlal egy tál zabkása, mint pl.50 g teavaj?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért? Mi ennek a részletes magyarázata? Illetve, hol tudnék alaposan utánajárni a témának?2016. jún. 9. 15:28
1/3 anonim válasza:
nem. a vaj kifejezettem ellenjavalt a diétás szakaszban. a zabkása viszont nem rossz.
2/3 anonim válasza:
A magasabb inzulinszint a zsírraktározást támogatja, de az aduász úgyis a kalóriadeficit.
Hogy kinek érdemes vajat s kinek zabkását vagy mindkettőt enni, ha fogyni akar, az nagyon emberfüggő. Nekem a vaj a jó, HA belefér a napomba. Ennyi sajna nem szokott, a magában harapott 5 deka vajakat meghagyom a tömegelésre :)
De a zabkása még sokkal rosszabb számomra. Engem nem laktat, de akit igen, annak igen remek lehet.
3/3 anonim válasza:
Mivel az "1 tál" zab lehet 50 gramm is meg 5000gramm is így aztán ez egy értelmetlen kérdés...
1gramm zsír 9kcal
1gramm szénhidrát 4kcal
A többi meg csak matek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!