Árthat a szívemnek a fogyókúra?
Igen tudom, hogy nem egézséges és stb .. de és vissza hízom de gyorsan kellett.
Február 10.-én kezdtem a koplalást, az az egyszer ettem rendesen egy nap amennyi belém fért meleg kaját, mellette gyümölcsöket, joghurtot, néha csoki.
11 kilót fogytam a mai napi de sokszor szúrt a szívem vagyis csak 5 napig de hála istennek abba hagyta, pont vizsgaidőszakom volt, szakdolgozat stb így gondoltam az miatt lehet, akkor szokott szúrni, de elég sokszor érzem mintha " zsibbadna " vagy nem tudom elmondani a szívem vagy az körül..
Esetleg ez a koplalás áthatott neki ?
4 éve nagyon kövér voltam 80 kiló koplalással fogytam 65 - re akkor de akkor semmi bajom nem volt, 1 év alatt jött vissza minden.
Vagy csak a stressz ?
Koplaláskor a test elkezdi lebontani az izmot. Itt áldozatul eshetnek olyan izmok amik a szívvel állnak kapcsolatban.
Plusz a stressz is ártalmas.
Nem ártana felkeresned egy szakorvost aki kivizsgálna, hogy lelki eredetu a dolog vagy valami nagyobb gond lett.
Amit először így leadtál, visszahíztad. Nem volt elég lecke?
Persze, hogy árthatsz a szívednek. A szervezeted elkezdi bontani az izmokat. És nem feltétlenül csak a vázizmokat... Akár maradandó károsodás is lehet belőle.
kedves kerdezo,
te nagyon hulye vagy.
Igen, a koplalástól károsodhat a szív. Olyannyira lehetséges, hogy állíólag haltak is bele emberek drasztikus diéta miatt szívelégtelenségbe.
Vizsgáltasd ki magad. Ha minden rendben, akkor edzeni kell. Ahogy minden izom, a szív is képes fejlődni. Csak ha ilyen gondjaid vannak, akkor ésszel kéne, először kisebb terheléssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!