Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » 1 év alatt 20 kiló? Lehetséges...

1 év alatt 20 kiló? Lehetséges? És hogy?

Figyelt kérdés
Sajnos a lábaim miatt nem tudok futni,guggolni,térdelni,lépcsőzni elég nehéz de megpróbálok iskola utána városba sétálni illetve az iskolába eliptikus tréneren mozogni és hétvégén 2óra hosszú tempós séta . Nem eszem fehér kenyeret és napi 3étkezés megvan reggelizem zabbpelyhet is gyümölcsöt már nem nagyon merek enni mert magas a cukor tartalma szinte mindegyik gyümölcsnek. Nem tudok már ennél jobbat kitalálni valaki valamit még nem tud ?

2016. máj. 8. 21:24
 1/10 anonim ***** válasza:
32%

Van az egészen egyszerű mód-Ha hülye vagy mint a se-gg és olvasni tanulni sem vagy hajlandó a témában,viszont van pénzed,akkor elmész egy személyi edzőhöz,elmondod neki mit szeretnél mennyi idő alatt,aztán ír neked egy étrendet és veled edz.Szinte sétagalopp és garantáltan eredményes.

A másik út a rögös.Te olvasol utána mindennek,az étrendeket te írod össze magadnak,aztán kipróbálod hogyan hat a szervezetedre,meg kell tanulnod egyedül edzeni.Az előbbi fél év alatt átváltoztat,az utóbbi évek mire rájössz hogy mi az ami jó és mi az ami nem.

2016. máj. 8. 21:50
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
pfff amputációval egy nap alatt megvan
2016. máj. 8. 22:02
 3/10 anonim ***** válasza:
60%

Ó, hát ez simán mehet, még akár mozgás nélkül is. Habár azért valami olyat nem ártana beiktatni, ami nem annyira terheli a lábaidat. Úszás pl.? Vagy bringázás? Nekem a térdem elég rozoga, de a biciklizést bírja.

Ami az étkezést illeti. Csak "tiszta" kajákat egyél. Sovány húsok, halak, tojás, mehet kevés zsírszegény tejtermék is, sok-sok zöldség (akár párolva, akár salátaként) , néha kisebb mennyiségű olajos magvakat, és persze gyümölcsöt is lehet mértékkel, de inkább az alacsonyabb cukortartalmúakat, tehát ne banánnal, szőlővel, vagy körtével tömd magad. Cukrot, üdítőket, nasikat iktasd ki az étrendedből.

Heti 0.5 - 1 kg fogyás lenne a normális, és ezt nem is olyan nehéz megvalósítani.

Ajánlom figyelmedbe ezt a két oldalt, nagyon sokat segíthetnek. (Én a kalóriabázissal fogytam)

[link]

[link]

2016. máj. 8. 22:12
 4/10 anonim válasza:
Én 90 napos szétválasztó diétát csináltam. Igaz, ráhúztam pár hetet. Összesen 119 nap ment el rá. 133Kg-ról indultam, most 100Kg vagyok.
2016. máj. 27. 19:33
 5/10 gago77 ***** válasza:
0%

Mennyi ido alatt jott fel az extra 20 Kilo? Na pont annyi ido alatt fogod leadni is, vagy jo esetben fele annyi ido alatt.. Ha ugyes vagy. Ha ennel gyorsabban adod le, akkor sanszos hogy vissza is jon, akar meg tobb is.

Ekkora hulyeseget ami mostanaban terjed, hogy a gyumolcs cukortartalmatol hizni lehet??! Ezt ki talalta ki??????? A gyumolcscukormak koze nincs a finomitott cukorhoz. Na, az utobbitol lehet hizni.

2016. máj. 31. 09:44
 6/10 gago77 ***** válasza:
0%

Na, Kerdezo! Mennyit fogytal????

Eszembe jutott meg egy franko lehetoseg! Ugy hivjak: RAK...

2016. júl. 6. 15:52
 7/10 gago77 ***** válasza:

Na jo, bocs az elozoert, neha nem birok magammal.. Es amugy mi van a labaddal??? Csak kerdezem, mert mozgas nelkul sza.ban vagy, akarki akarmit mond.. De lehet h tudnal javitani rajta. Ha ket orat tudsz temposan setalni akkor nagyon nagy gaz nem lehet!! Nekem is a labam a gyenge pont, nem megy a futas es a hosszu gyaloglas is eleg megterhelo de az uszas, bicikli, cross-trainer boven eleg. A futast egyebkent sem tartom jonak az izuletek terhelese miatt.. Az uszastol meg sztem nemigen lehet fogyni, megis jo mert minden izmot megmozgat, sztem a labnak is jo.

Renegeteget kell edzeni, ha tenyleg le akarod adni. En sovany fajta vagyok, de mikor napi 7-8 orat intenziv robotolassal toltottem egy etteremben es mellette bringaztam napi 25 Km-t, akkor az amugy sem sok 78Kg-bol kb egy ev alatt leadtam 15 Kg-ot.. Igaz az utolso honapokban mar vegan is voltam akkor lejott meg 2-3 Kg. Pedig en eleve nem akartam fogyni, csak a munkaadoim rabszolganak neztek.. de ebbe ne menjunk bele  otthagytam azt a munkahelyet es a kov termonuklearis robbanofej teszthez barmikor szivesen megadom a koordinatakat :D kesobb pedig visszaalltam sima vegetarianus modba.. De a lenyeg, hogy napi 9.5 ora intenziv mozgas... de mondom, nekem nem is nagyon volt mibol fogyni.. Ha neked mondjuk boven van mibol, akkor sztem a fele is eleg ennek es meg vegannak sem kell lenned. Bar hozzateszem, aki vegan az jobban birja az edzest (nem a body buildingre gondolok). Gondolom nem fizikai munkad van (ha az van, akkor valszeg nem eleg intenziv kulonben nem akarnal fogyni ) es napi 4-5 ora sok idobefektetesnek tunik. Enelkul viszont nem fog menni.. meg kell oldani valahogy.. pl reggel 1 ora munka elott, munka utan meg meg plusz 3-4 ora kemenyen.. Ha biciklivel jarsz dolgozni akkor azt mindjart le is szamolhatod az edzesi idobol, felteve h nem elektromos . Azert legyen ket pihenonap a heten, de lehetoleg ne egymas utan.

Kaja.. Zabpehelybol zabkasat fozz es mezzel, gyumolccsel es/vagy agave sziruppal edesitsd, minden reggel ezt egyed (pihenonapokon en ezt kivaltottam normalisabb kajaval.. Habar en nem teszek bele semmit, de van aki ugy nem birja.. eleg tre, meg kell hagyni de kipucolja a lerakodasokat a belbol, ami egy kover, vegyestaplalkozasu ember eseteben mar onmagaban Kilokat jelent.. A gyumolcsot sztem kar leadni, vacsorara pl remek, nem terhelo. A zsiros, olajos kajak amiket kerulni kell es persze a finomitott cukor es a feher lisztes termekek.. Es a disznohus ami, szamos mas karos tulajdonsaga mellett, tele van zsirral meg ott is ahol nem latni rajta.. Esetleg ha akarsz, odfigyelhetsz az eteltarsitasra hogy szenhidratot feherjevel ne keverd ez is megkonnyiti az emesztest.

Ha napi 4-5 ora intenziv edzes megvan, kizart hogy ne fogyj! De ne a fogyas legyen a fo cel sztem, hanem az, hogy jol erezd magad a borodben. Akkor nem gorcsolsz ra es meg konnyebben is fog menni!! Azt nem tudom 1 ev alatt leadod-e a 20-ast, ez fugg attol is mennyibol kell leadni, hany eves vagy stb…, de nem olyan lehetetlen. ;)

2016. júl. 6. 16:58
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen leadtam 4kilot eddig. En is robotolok 6orat az etterembe . Amugy 17eves lany vagyok :) mozgasra most mar nincs idom de az allas szerintem eleg edzes szamomra. Mellesleg csak 900-1600kcalt eszek meg egy nap valtozo sajnos.
2016. júl. 7. 19:15
 9/10 gago77 ***** válasza:
4 kilo az mar szep! ;) Bar az elejen talan konnyebben megy. Mennyi ido alatt jott le? Ha egy nagy etteremben kell rohangalnod ide-oda (mint anno nekem) akkor az fogyaszt, de ha csak alldigalni kell vagy keveset menni, az nem ugyanaz. Viszont nem is igazan jo ha csak ez az egy fajta fizikai terheles van, mert ez egyoldalu. Tudom, hogy egy fizikai munkaval eltoltott nap utan az embernek nincs nagy kedve mozogni, nekem sem volt ezert volt jo hogy bringaval jartam. Ezen kivul mondjuk heti ketszer erdemes lenne eljarnod uszni, ami nem terhelo de erositi az izmokat, izuleteket es kozvetetten azert hozzajarulhat a fogyashoz is. Nem valami izgalmas, de utana lehet szaunazni es a vegen mindig sokkal jobban erzi magat az ember, mint elotte.. :)
2016. júl. 12. 13:00
 10/10 A kérdező kommentje:
4kilo 4honap alatt. Mar vegeztem a gyakorlatommal :) szoval most tempos seta es keves kaja . :) uszni meg nem tudok :) penzem sincs ra :) Ez van. :) Majd lemegy valahogy :)
2016. júl. 14. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!