Káposztaleves-diéta után visszajött 2 nap alatt a leadott súly. Más is így járt? Mit lehet tenni?
Sziasztok!
Múlt héten 5 napon keresztül betartottam a káposztaleves diétát ebben a nagy kánikulában. Csak levest és csak gyümölcsöt ettem 5 napig, és a mérleg szerint le is szaladt 4,5 kg ami a hatalmas testsúlyomhoz képest (>140kg) nem valami sok, de tetszett az eredmény. Szombaton egy céges rendezvényen megittam 6-7sört, és vasárnap is rendesen kajáltam...és a legnagyobb bánatomra mikor ma ráálltam a mérlegre visszajött 0,5 kg híján minden :(( Ennek így akkor mi értelme?
Azt olvastam, hogy csak a víz szalad le ilyenkor na de ha a szervezetem a szokásos napi 3000-3500kcal helyett csak 700-800-at kapott 5 napon keresztül akkor miért a víz ment le, mikor 1, elég sokat ittam ebben a nagy melegben 2, nem is wcztem a szokottnál többet...
Most el vagyok keseredve, hogy hiába volt ez az 5 napos erőfeszítés...
Tudom, életmódot kell váltani, jóval többet mozogni, de ez most egy keserű csalódás...hogyan lehet 2 nap alatt 4kg-t visszaszedni??? Mások is így jártak? Mit tehetek most?
Egyáltalán milyen diétát ajánlotok ebben a nagy melegben?
Jó jó efektus..
Mit vártál 5 napos diétától?
Igyál meg minden este zöld teát. Ne egyél este után.
www.kaloriabazis.hu mindennap ird be h mit ettél.
Ki töltesz egy kis kérdőívet, és megadja h naponta hány kcal ehetsz meg. Ami attól függ h mennyit akarsz fogyni. Szívesen válaszolok kérdésedre ha beszélgetni akarsz!
kaloriabázis tényleg jó énis használom... és ott le irják azt is ami a te hibád volt...
a szervezeted a kevés kalória bevitelből át állt csökkentet üzzemódba, lelassította az anyagcserét.. amikor visszaáltál akkor pedig elkezdett raktározni raktározni raktározni, ahogy te is tetted: koplalás után zabáltál.
ha kalóriabzásion becsületesen vezeted a dolgokat ( a foléykon kalóriákat is) akkor biztos hogy fogyni fogsz csak tartsd be az oldal tanácsát hogy heti max 1kg....
Remélem, hogy most egy életre megtanultad, hogy 5 nap alatt nem lehet lefogyni. Még örülhetsz, ha csak annyit hízol, mint amennyi lement, mert egy koplalás után (a 700 kalória koplalás, főleg a 3000-hez képest) általában több szokott visszajönni.
Igen, mások is így jártak. Okos ember viszont más kárán tanul, nem értem, hogy itt az emberek miért nem.
Úgy lehet 2 nap alatt 4 kg-t hízni, ahogy 5 nap alatt fogyni. Bazi egyszerű a megoldás: ez NEM VALÓDI FOGYÁS.
---
Ha tudod, hogy életmódot kell váltani és többet mozogni, akkor pedig végképp nem értelek.
Én azt ajánlom, minden évszakban, hogy egyél napi 2000 kalóriát (ha férfi vagy, akkor 2500-at), azt is egészséges dolgokból (minél kevesebb cukor, zsír és finomított szénhidrát, minél több hús és zöldség), mozogj heti 3 órával többet, mint eddig (az edzőteremben NINCS meleg), és akkor szép lassan le fog menni a túlsúly, és nem jön vissza, ha nem kezdesz újra zabálni. Ennyire egyszerű. Minden más csak kifogás.
Ú
régen én is csináltam ezt a hülyeséget 12 évesen 90 kiló voltam lementem egy hét után 85-ra aztán 92 lettem 2 hét mulva
16 évesen amikor 120 kiló lettem akkor határoztam el magam élet mód váltásal lement 30 kiló és 5 nap nem nagy erőfeszités..
Urak/hölgyek!
Világos, hogy rosszul csináltam amit csináltam, és utólagos csalódásom is talán érthető volt, de azért segítőszándékot nélkülöző kioktatásra nem vágytam, persze köszönet a kevés üdítő kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!