Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Nem merek enni! Mit tegyek?

Nem merek enni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
sziasztok! pontosan egy hete kezdtem a diétát, gyökeresen megváltoztattam az étrendemet, sokkal jobb összetételű és rendszeresebb az étrendem, már fogytam is 1 kilót ezen a héten, de néha érzem hogy keveset ettem. múltkor is feltettem egy kérdést, azt írták az ételek jók de kevés. napközben nem érzem kevésnek, sőt eddig nem is éreztem annak, de most rájöttem hogy lehet tényleg kevés, vagy csak azért érzem ezt mert eddig mindig zabáltam. de már félek sokat enni, nagyon odafigyelek, de tegnap sem tudtam megcsinálni egy olyan edzést amit máskor símán végig csináltam mert rosszul lettem. igaz kihagytam 4 napot betegség miatt de csak meg vagyok fázva. valami megoldást? mindig félek hogy túleszem magam

2016. máj. 2. 10:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez kétélű dolog, de ha pl. számolsz, akkor láthatod, hogy mennyire keveset eszel, ez nem érzés dolga. Ott a tapasztalat is, ha rendes tempóban fogysz, akkor nem ehetsz túl sokat...

Egy hét után ez elég erős, olyan van, hogy az ember egy idő után kicsit túlpörög, de hogy már az elején...

Az edzésre nem tudok mit írni így, hogy beteg voltál, az azért sokat tud befolyásolni, de enned nyilván normálisan kell. Én túl egészségtudatos vagyok ahhoz, hogy ne egyek eleget (bár több más énem is segít benne), a testnek sok és sokféle tápanyag kell!

2016. máj. 2. 11:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van az elsönek. Ird fel (elöre), hogy mit eszel majd masnap. Szamold ki a kcal-t, ch-t, feherjet es zsirt, hogy mennyi kell, es ez alapjan tervezd meg az etrendedet. Föleg az elejen iszonyu melos, de sajnos erzesre kajalni nem celravezetö.

Annak, hogy rosszul lettel többfele oka lehet: vernyomasproblemal, keveset ittal, vagy megint valami mas. Nekem szokott olyan is lenni, hogy valamelyik nap egyszerüen gyengebb vagyok. Pl. olyan gyakorlatosorok nem mennek, amiket elötte röhögve megcsinaltam. Csinalhatok barmit, nem megy. Masnap meg megint siman.. Hogy miert, ki tudja..

2016. máj. 2. 12:05
 3/6 A kérdező kommentje:
értem, kipróbálom a számolgatást. köszi nektek!
2016. máj. 2. 12:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Egy hete kezdted de 4 napot maris kihagytal?
2016. máj. 2. 19:35
 5/6 Krisz85 ***** válasza:
100%

gondolkodj el azon miért fáztál meg?!

lehet kevés volt a kalóriabevitel?! ilyenkor az immunrendszer az első ami felmondja a szolgálatot!

a megoldás: merj!

2016. máj. 2. 20:20
 6/6 anonim válasza:
Enni nem keveset kell hanem tudni kell enni igen ki kell szamolni jol irjak az elottem valaszolok de az sem mindegy mibol viszed be pl egy sajtburger lehet van 300 kaloria mig ugyan annyi menyisegu zolsegbe sokkal kevesebb. Jollakni szabad dieta kozben is. A legbiztosabb, ha egy szemelyi edzovel vagsz bele a dologba. A rosszul let meg lehet meg a vetegseg miatt is nem pihente ki magat a szervezeted teljesen. Egyebkent ha edzel akkor is kell enned elotte szenhidrat mehet csak nem esz nelkul.
2016. máj. 19. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!