Ma ünneplem a 18. szülinapomat, de nem merek enni. Bulímiás voltam meg anorexiás(kiskoromban molesztàltak) szóval ezmiatt alakult ki. Akkor voltam olyan 13 éves. Azóta minden csak szenvedés. Nem merek enni se normálisan. Saját magamat okoltam mindenért, így hát azzal büntettem magam, hogy nem ettem. Voltam pszichológusnál, pszichiáternék, de nem segítettek. A szüleimnek is mikor magyarázom hogy mivan velem, annyi a válaszuk "haggy a hülyeségeiddel".
Az ünnepek meg katasztrófák, a sok finomság meg minden. De ma anyum kinder buenos sütit csinált(a kedvencem) és nem bírok enni belőle, pesig annyira szeretnék. A kórházban annyit értek el, hogy "felhízlaltak" 166cm 55kg vagyok. A próblémám mindig is a combom volt, most végre kezd a belső része is kemény lenni és már nem ér annyira össze. Félek ha enni fogok akkor újra szenvedni fogok😭
2015. aug. 19. 10:43
1/5 anonim válasza:
Sportolj, eddz mint egy eszement és akkor bűntudat nélkül ehetsz, amit kívánsz illetve, ha mégis van bűntudatod akkor a sportban levezetheted a feszültségedet, de erre valszeg nem elég intenzív a félóra kocogás, szóval kemény sprintes fartlek edzések, vagy valami küzdősport, esetleg súlyzós edzés. Jah és nagy eséllyel még jobban is néznél ki.
2015. aug. 19. 10:49
2/5 A kérdező kommentje:
Szoktam tornázni heti 5x, futás heti5x. Szóval az megvan, de igaz valami küzdősportot kéne találnom
2015. aug. 19. 10:53
3/5 anonim válasza:
Ennyi edzés mellé még egy küzdősport is, úgy hogy nem mersz enni, nagyon sok lenne. De így érezhetnéd ha nem csak alibizel az edzéseken, hogy kell az energia, azt pedig valamiből fedezni kell... Jut eszembe, boldog születésnapot... :)
2015. aug. 19. 10:56
4/5 A kérdező kommentje:
A másik gond viszont, hogy ötödéves leszek, és a nővéremnek volt olyan, hogy 8-9 órája volt, messze is lakunk. Buszbis alig jár mifelénk. Kb. olyan 6 fél 7 mire hazaért. Szóval nekem sem lesz sok időm edzeni, de azért fél óra biztosan. Annyi elég lesz?
2015. aug. 19. 10:56
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)))) igen tudom hogy kell az energia, de azt is nehezen fogadom el, sokszor az egész edzés egy kín.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!