Nem merek enni?
Még augusztusban elkezdtem fogyókúrázni ami lassan átment koplalásba.Napi 200-300 kcal-t ettem.Most már 400-500 körül de nem tudok többet enni.Félek h visszahízom és nem akarok úgy kinézni mint régen.163 cm és 51-52 kg vagyok.Anyuék aggódnak h alig 5 hónap alatt 11 kilót fogytam.Folyamatosan azt mondják h jó az alakom és olyan vagyok lassan mint egy csontváz de én nem látom.Ahányszor belenézek a tükörbe legszívesebben elsírnám magam.Van h jól érzem magam a bőrömben és jó kedvem van de aztán egyik pillanatról a másikra megváltozik a hangulatom és rossz kedvem lesz.Anyuék elakarnak vinni pszichológushoz mert h úgy érzik kicsúszott a kezeim közül ez az egész.Szerintetek elmenjek? Ő tudna segíteni? Segítségre van egyáltalán szükségem vagy ezt megtudom oldani magamnak is?
Előre is köszönöm a válaszokat!:)
15/l
Valószínű súlyos testképzavarod van.. kicsit megborított a fogyókúra. Van, aki elmegy, megműtteti az orrát és műtét után is ugyanakkorának látja.
Én is 163 l vagyok és 51-52 között szeretnék lenni, szóval gyorsan pszichológus és kívánom, hogy ott rájöjj, hogy klassz csak vagy így :)
Detto ugyanez van velem, csak nekem mások az adataim, és én már annyival őrébb vagyok,hogy én már járok pszichológushoz. Nekem eddig nem nagyon segített :S De szerintem menj el, ártani nem árthat. Sok sikert!!:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!