Mit egyek a suliban?
Reggelire zabpelyhet eszem almával, suliba pedig szénhidrát csökkentett kenyeret viszek pulykamellsonkával, de szerintem ez nem túl 'fogyis' megoldás tízóraira... 8tól 2ig vagyok iskolában, mit vigyek, hogy ha hazaérek ne faljam fel a hűtőt?
17/L
Nem vagyok menzás.
Egyébként akkor meg 8-12ig éhen lennék.:)
Főtt tojást valamilyen zöldséggel (uborka, paradicsom). Lehet csinálni tojáslepényt is: hagymával, apróra vágott zöldségekkel, sóval összekeversz tojást, kevés zsiradékon, lassú tűzön megsütöd úgy, hogy nem kevered össze (fedőt is tehetsz rá). Utána négybe vágod, lehet úgy enni, mint egy szendvicset. Sonkát vagy sajtot is tehetsz rá.
Emellett ehetsz gyümölcsöt is, esetleg egy marék olajos magot.
Az előző jókat írt, bár nem mindenki bírja ezt a stílust ;).
Kérdező, nem tudhatom, hogy neked bejön-e, de legalább próbálj meg szénhidrátokon kívül gondolkodni... Reggelire szénhidrátot eszel szénhidráttal, suliba szénhidrát, de próbáltál már szénhidrátot is, az sem nem jött be. Még csak azt se mondom, hogy ne alapozz szénhidrátra, de legalább egyél hozzá mást is, normális mennyiségben.
Ha már kenyér, egyél hozzá egy nagyobb darab húst vagy sajtot vagy 1-2-3 tojást s zöldséget. Hátha jobb lesz. Plusz egy kis dobozban olajos mag, ha megéheznél, jól elálló gyorssegély, a túrázók is gyakran visznek ilyet magukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!