Le szeretnék fogyni de mit egyek reggelire a suliban?
nyugodtan vigyél szendvicset.
a legjobb az lenne, ha nem délután 2-kor ennél először, hanem addig lenne egy második étkezésed is.
nem hülyéskedek, ha kiegyensúlyozatlan az étkezés, ha rendszertelen, az arra kényszeríti a tested, hogy raktározzon, mert "mi lesz, ha nem lesz?!". a második étkezés lehet egy alma, egy pohár joghurt vagy ilyesmi, amit meg tudsz enni akkor is, ha a szünetből csak 5 perc a tiéd.
reggelizz olyat, ami teljesértékű, elég energiát ad és nem éhezel miatta délutánig.
én egyébként gyakran szoktam zabkását enni reggelire, mézzel és némi szezongyümölccsel, mert egészséges, laktató még egy kisebb adag is belőle. ja meg finom! ha gondolod, próbáld ki!
nekem jobban bejött, mint a szendvics, mert lassabban szívódik fel, tovább kitartok vele. :D de mindenkinek más a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!