Az sok ha reggelire 2 virslit eszem magába+egy kapucsino. Ebéd 3 tükörtojás egy pohár tej. Vacsi 1 sült csirkecomb? Melbőségből szeretnék főleg fogyni.
Ha megelégszel a virsli összetételével.. akkor az állati fehérjebeviteled mondjuk meglenne ennyivel (sokan fogják írni, hogy fogyassz több, minőségibb húst, de nem feltétlen kell)
Akkor most el lehet kezdened zöldségeket is enni, mert az ember hús- és zöldségevő, és akkor rendben lesz!
Nagyon durva olvasni, hogy mellből fogynál, de minden esetre nagyon erősen vizualizáld a célodat.. az általános felfogás szerint nem lehet megválasztani a fogyás helyét, ez testalkat kérdése. Nos, ez az én tapasztalatom is természetesen, amennyi nőnek eddig segítettem fogyni.. ez így megy, de ki tudja te mikre lehetsz képes :)
Ha nem bánod, szerintem érdekes a hozzáállásod (természetesen ez még csak nem is kritika veled szemben!) :)
Én azt gondolom, a férfiak a nőkben először a külsőt fogják észrevenni, nagyon egyszerű oknál fogva: ilyennek lettünk teremtve.
Igen, a felszínes dolgoktól indulva haladunk az igazi emberi értékek felé mások megismerésekor.
Ha Először mellre hízol, akkor az is lehet, hogy onnan könnyebben fogysz, úgyhogy minden jót Neked!
---
Én nem pártolom a tejfogyasztást, 1 pohár az nem sok, de maga az anyag az növekedés, hízás elősegítésére van, egészségügyi hatásaiba is bőven bele lehetne menni, de nem erről szólt a kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!