Ha reggelire édességet eszek úgy le tudok fogyni?
Ha nem akarsz 10 kilókat fogyni, csak csinosodni és emellett tényleg egészségesen étkezel, akkor ennyi belefér.
Reggel a legkevésbè ártalmas egyébként a cukor és a szénhidrát, hiszen energiát ad és a nap folyamán fel is használod a kalóriákat.
Gyümölcs meg mehet bármennyi, hiába tartalmaz cukrot az más, természetes, nem fog ártani.
Tudtommal pont rossz az inzulinrezisztencia reggel, így nem kéne túlságosan felvinni a vércukor- és inzulinszintet... De nem vagyok szakértő s engem a reggeli kérdése nem érint.
A gyümölcs az szerintem is jó dolog, de attól még egyszerű, inzulinnövelő cukor, az tény.
Ami az alapkérdést illeti, természetesen lefogyhatsz reggeli édességezéssel, kalóriabevitel kérdése, az egészséged miatt nem árt a többi étkezést rendesebbre venni. De az édesség sem gond, ha nem jóreggelt vagy valami más cukros és a cukornál rosszabb dolgokat tartalmazó cucc... Sokunk eszik napi szinten édességet, ez még nem jelenti azt, hogy cukrot kell enni. De ha mégis azt teszed, mértékkel, attól még nem dől össze a világ, az is biztos. Ha nagyon, nagyon kell s nem tudsz jobb alternatívát vagy a kényelmed miatt azt gondolod, jobb így, én tuti nem foglak lebeszélni róla.
A napszakok engem nem szoktak érdekelni, a kalória kalória, bármikor viszem be, amikor használom, valahonnan csak kiveszi. Igaz, nem sűrűn eszem sok szénhidrátot töltött glikogénraktárak mellett, így nekem mindegy is, hogy vannak ezek.
A kekszben is liszt van, egyél sok gyümölcsöt, az abban lévő szénhidrát természetes!
-A csokit felejtsd el, próbáld ki a karobot, keverd bele kevés vízbe, hogy krénszerű legyen, nincs brnne hozzáadott cukor, koffein, tejtermék, ezer adalék mint a csokiban, de sok vas, magnéziumstb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!