Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit egyek a suliban?

Mit egyek a suliban?

Figyelt kérdés

Középsulis vagyok, 16 éves.

Elkezdtem a fogyókúrát, itthon még oké hogy fogyózok, de a suliban nem tudom hogy mit vigyek tízóraira. Muszáj valamennyit ennem, különben elkezd korogni a hasam órán. Reggel nem szoktam itthon enni, mert nincs időm. Mit ajánlanátok a suliba kaját?

2012. máj. 4. 14:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Én két kis szendvicset vittem és elosztva ettem meg. Nem sok szénhidrát és valamit mégiscsak ettem. Hogy elosztottam két fele meg örült is az anyagcserém.
2012. máj. 4. 14:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Esetleg a közeli boltban vegyél kiflit (abban van szénhidrát)

Igen, szendvicset, vagy 1-2 alma ( vagy valamilyen gyümölcs)

:)

2012. máj. 4. 15:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Zabkása, tűzhelyen vagy mikróban is megvan kb 5 perc alatt. A gyümölcsök vagy amit akarsz belerakni, összevághatod este is, eláll a hűtőben addig és ezzel sem kell vesződni reggel. Jó is, mert lassan felszívódó szénhidrát és tényleg feltölt energiával:)
2012. máj. 4. 15:24
 4/5 anonim ***** válasza:

sovány joghurt

zsírszegény túróból készített házi körözött teljes kiőrlésű lisztből készült kenyérrel

abonett, puffasztott szelet felvágottal

saláta(vegyesen zöldség+sovány pirított húsdarabok+joghurt öntet) ételhordóban(én sokszor vittem ezt suliba)

gyümölcs

turmix tejből és gyümölcsből jól behűtve

2012. máj. 4. 17:19
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. ment a zöld mancs!:)
2012. máj. 5. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!