Az emberek miért nem néznek utána az ilyen dolgoknak mielőtt elhagyják a szénhidrátot az étrendjükből?
Nem, nekem ez nem vallás, tudom, hogy sokaknak az.
Persze, hogy fontos a szénhidrát, hol írtam, hogy nem az? Nélküle kb. azonnal leáll az agy és meghalunk, nyilván fontos :D. Csak nem esszenciális tápanyag s nem idióta, aki keveset eszik belőle, ha egyszer neki így jó.
Semmi bajom nincs azzal, ha valaki egészséges életmód mellett napi 1000 gramm szénhidrátot visz be, ezt már elég sokszor leírtam. De azzal se, ha 5 grammot. Tőlem mindkét véglet távol áll, én annyit eszem, amennyi jólesik, illetve néha többet, olykor jóval többet és nem megfelelő forrásból, olyankor kicsit rosszul is vagyok, ami érthető.
Sokfélék vagyunk, nem lehet megmondani az egyetlen tutit, hisz nincs ilyen.
A szénhidrát nemcsak fontos, de elkerülhetetlen :) Nem lehet szénhidrátmentesen táplálkozni (csak egy viszonylag rövid ideig, hisz nem fenntartható), a zerocarberek is esznek szénhidrátot, csak keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!