Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha a cukorfüggő diéta alatt...

Ha a cukorfüggő diéta alatt megvonja magától a cukrot a szénhidrátot, utána vissza fog esni mert úgy fogja kívánni?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 15. 07:23
 1/5 anonim ***** válasza:
De nem kell megvonni semmit! Mindent ellehet készíteni egészséges verzióban is! pl cukor helyett eritrit, finomított liszt helyett tk liszt, vagy/és maglisztek: kókuszliszt, gesztenyeliszt, stb. vagy zabpehelyliszt stb. Ezekből ugyanolyan finom dolgokat lehet sütni, csinálni, mint a fehér lisztes társaik. Sőt, egészséges csokit is csinálhatsz, kókuszolja+kakaópor+eritrit, hogy ezenkívül mit raksz bele, az már ízlés kérdése.. De a lényeg, ha valaki édes szájú nagyon nagyon, miért is kéne lemondania a finomságokról? Készítsd el magad, és nem lehet gond! Jelentem, 7 kilót fogytam már, pedig szinte mindennap eszem tízóraira vagy uzsonnára 1-1 sütit
2015. ápr. 15. 08:12
 2/5 A kérdező kommentje:
És mennyi idő alatt sikerült lefogyni a 7 kilót?
2015. ápr. 15. 10:03
 3/5 anonim válasza:
A belekben élő kandida "kényszeríti" az embert, hogy cukrot egyen, annak van rá szüksége. A kandida alapvetően egy hasznos szimbionta, de ha túl sok van belőle, ki kell takarítani (faszén kúra, nézz utána).
2015. ápr. 15. 10:30
 4/5 anonim ***** válasza:
első vagyok! 1 hónap, és 2 hét alatt ment le a 7 kiló
2015. ápr. 15. 10:34
 5/5 anonim ***** válasza:

A sok szénhidrátról elég gyorsan le lehet szokni... Az édességekről nekem még nem sikerült, bár ez nem is célom, csak az erősen szénhidrátszegény táplálkozás.

Úgyhogy én kicsit hasonlóan csinálom az első hozzászólóhoz (bár a kókuszliszttel vigyázok, plusz nem szeretem, a gesztenyeliszt pedig szénhidrátbomba, olyat semmiképp, plusz nem szeretem), édesség, süti naponta, ami engem illet, akár sok kalóriában is, nem ezek miatt fogyok lassan, hanem az összkalória miatt :)

2015. ápr. 16. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!