Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Hogyan tehetném hatékonyabbá...

Hogyan tehetném hatékonyabbá a diétámat? Többi lent!

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, 168centi és 61kiló. Szóval 1 hónapja kezdtem el edzőteremben edzeni, heti 3-4x járok, felsőtest és láb edzés váltakozik, aztán kardió. Az étrendemből száműztem a cukrot, a fehér lisztet, a zsíros dolgokat. Sok zöldséget eszem, minden nap csirkemellet salátával, pufirizst, tojást, csirkemell sonkát, abonett kenyeret vagy grahamat ritkán. Emellett Thermo Drine Liquidet iszom egyszer reggel es egyszer edzés előtt, edzés után pedig Iso Whey Zerot. A kérdésem az lenne hogy megfelelő e így ez az étrend/életmód ahhoz, hogy fogyjak 5-6kilót? Vagy min kellene még változtatnom? Mert azt mondták 1 hónap után valamit már fogynom kellett volna, de eddig még nem sikerült. Minden válasznak örülök, minden tanácsot szívesen fogadok!

2016. márc. 9. 18:07
 1/7 A kérdező kommentje:
Zsírégető
2016. márc. 9. 18:34
 2/7 anonim ***** válasza:

A zsírégetők nem sokat érnek, szerintem tök felesleges. Ha az étrended rendben, akkor a fehérje sem kell. Mivel nem fogysz, valahol sok a kalória.

Mennyi pufirizs és abonett megy le egy nap?

2016. márc. 9. 22:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Pedig ilyen ételekkel fogyni szokás, mert elég kevesen tolnak be ezekből rengeteget... Persze lehetséges, főleg tojásból, de van, aki pufirizsből is sokat tud enni.

A makróiddal mi a helyzet? Mert az étellista kevés.

2016. márc. 9. 22:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a fehérje mindenképpen kell ha sportolsz. Ezt az étrendet 1 hónapja kezdted vagy előtte is hasonlón éltél? Hogy nem fogysz, azt a mérleg mondja vagy cm-ben sem?

Az anyagcserédet kellene kicsit felgyorsítani, ha nem indul be a fogyás ilyen diéta mellett...

2016. márc. 11. 13:24
 5/7 Krisz85 ***** válasza:

egyszerű, felmész a sargakapszula.hu ra , letöltöd a könyvet, ami ingyenes, és alkalmazod,

ennyi a trükk

2016. márc. 12. 22:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Előtte igazándiból rengeteget ettem:D Mindeféle szemét kaján éltem pizza, gyros, hamburger, zsíros cuccok, rengeteg cukros étel/innivalo, vizet szinte nem is ittam. Mindenféle péksüti. A kilogrammomban nem latom a valtozast centiben nemtudom valtozott e !
2016. márc. 13. 23:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Sok pufirizs nekem se megy le..tojasbol is max 2-3. Abonett kenyer sem a kedvencem abbol is max szendvicsnek valo tehat 2 darab altalaban.
2016. márc. 13. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!