Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Szénhidrát szegény fogyókúrán...

Szénhidrát szegény fogyókúrán vagyok November óta, milyen alkoholos italt ihatok ami nem annyira hizlal? Mert legénybúcsú lesz de nem szeretném a diétámat tönkre tenni

Figyelt kérdés
2016. jan. 7. 17:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor valódi italokat iszok, és kerülöm a cukros löttyöket, inkább borozgatok, meg házipálinka. Egyik sem diétás, de nálam időnként azért belefér.
2016. jan. 7. 17:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Gondolom száraz bort abbol mennyit ihatok hogy ne hizlaljon?
2016. jan. 7. 17:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Csak édeset iszok. Mivel ilyen alkalom nálam ritkán fordul elő, így olyankor ezt nem számolom.
2016. jan. 7. 18:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Egy alkalmi ivástól nem fogsz hízni.

Ne koktélokat igyál, mert abban az alkoholon kívül lehet gyümölcslé, cukor, szirupok, tejszín.

Mondjuk egyszeri alkalommal ez sem ártana.

Amit szeretsz egyébként.

Én a száraz fehér borokat szeretem. Még nem gondolkoztam sose rajta, hogy hizlal-e :)

2016. jan. 7. 18:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Száraz vörösbor, vagy vodka. De egy alkalom miatt érdemes felrúgni, mert úgyse fogod tudni tartani a limitedet ezekből sem.
2016. jan. 7. 18:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Száraz bor és a nem cukros tömények a ketogén diétába is beleférnek, a normál szénhidrátszegénynél is érdemesebb a cukrosabbakat hanyagolni, de ahogy akarod.

Én pl. szeretem a tokaji aszút, úgyhogy néha azt iszom, de csak amiatt nem borítom a ketogént, úgyhogy abból nem sokat (de másból sem, az valahogy nekem nem megy).

De én legénybúcsún is tudnék inni vizet, ha arról lenne szó, mint tavaly cukrászdázáskor :D De ha inni akarok, iszom, alkalmilag sok szabályt meg tudok szegni s általában nem bánom meg :) 1 nap vagy 1 este nem sok vizet zavar.

2016. jan. 7. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!