Szénhidrát szegény fogyókúrán vagyok November óta, milyen alkoholos italt ihatok ami nem annyira hizlal? Mert legénybúcsú lesz de nem szeretném a diétámat tönkre tenni
Egy alkalmi ivástól nem fogsz hízni.
Ne koktélokat igyál, mert abban az alkoholon kívül lehet gyümölcslé, cukor, szirupok, tejszín.
Mondjuk egyszeri alkalommal ez sem ártana.
Amit szeretsz egyébként.
Én a száraz fehér borokat szeretem. Még nem gondolkoztam sose rajta, hogy hizlal-e :)
Száraz bor és a nem cukros tömények a ketogén diétába is beleférnek, a normál szénhidrátszegénynél is érdemesebb a cukrosabbakat hanyagolni, de ahogy akarod.
Én pl. szeretem a tokaji aszút, úgyhogy néha azt iszom, de csak amiatt nem borítom a ketogént, úgyhogy abból nem sokat (de másból sem, az valahogy nekem nem megy).
De én legénybúcsún is tudnék inni vizet, ha arról lenne szó, mint tavaly cukrászdázáskor :D De ha inni akarok, iszom, alkalmilag sok szabályt meg tudok szegni s általában nem bánom meg :) 1 nap vagy 1 este nem sok vizet zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!