Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Milyenek az esélyeim nyárig?

Milyenek az esélyeim nyárig?

Figyelt kérdés

Kb ilyen alkatom van ,mint ennek a nőnek a felsőteste. ( a lábaim vékonyabbak mint neki ,de a felsőtest kb stimmel /alma alkat/).

Milyen eredményeket érhetek el nyárig ,ha heti 3x eljárok edzeni, ahol kb 45 percet edzek és ugyanennyit kocogok, és szénhidrát szegényen étkezem?

Tudom hogy nem leszek nádszál, de a hasamról mennyi zsírt tudok eltűntetni addig?

Ha valaki jártas ebben akkor képet is szívesen fogadok,hogy szerinte hogy nézhetek ki addigra.

[link] itt a link

2016. jan. 8. 20:27
 1/2 anonim ***** válasza:

először is nem csak hasból fogsz fogyni hanem mindenhonnan is (sajna mellből is)

az edzés rendben van de a kocogás rögtön edzés után végezném (1 ora ,1 ora 20 percet edzek + ellipszis)

szénhidrát szegény étkezés az jó de nagyon fontos h kalóriadeficit legyen (kevesebbet egyél mint amit felhasználsz egy nap) ezt ki kell számolnod

az h mit érsz el 5 hónap alatt azt nehéz megmondani mivel nem tudjuk hogy reagál a tested (en 6-7 hónap alatt 11-12 kg-t fogytam es tartom is még 1 hónap zabálás után is),sok felesleg nincs rajtad szóval lehet lassabb lesz a fogyás,mert akin van felesleg az hamar ledob sokat

de 5 hónap alatt már nagyon szép eredményt lehet elérni fogyásba is meg edzésben is

egy tanács,pihenőnapokon csinálnék intervallum edzés (esetleg bringával ha lehet,futás az kicsit keményebb de kipróbálhatod azt is,fél perc tiszta gyors tempo,1 perc lassu "pihenő"tempó es ezt 15 percen keresztül így váltogatod

2016. jan. 8. 22:42
 2/2 A kérdező kommentje:
A kocogást egyből edzés után csinálom. És a lábamon nem igazán van felesleg,úgyhogy ezért remélem hogy nyárra azért leadom a felesleg nagyját. "Csak" a hasam a problémás.. Igen,tudom hogy mellről is fog valamennyi lemenni,de az nem okoz gondot,akkor se lesznek kicsik. Hát remélem sikerül tartanom magam a diétához meg mindenhez. Intervall edzésen én is gondolkodtam,eddig egyszer próbáltam,de azt is szeretném csinálni heti 1-2x.
2016. jan. 9. 04:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!