Hogyan tudnék nyárig egy kicsit fogyni, jobb alakot elérni?
Az van, hogy vékony vagyok, de a hasamom, combomon és fenekemen eléggé sok a felesleg, amit egy kicsit le szeretnél faragni. Ugye mivel helyi fogyás nincs, és ha guggolgatnék/hasaznék a feleslegtől úgyse látszana semmi, ezért mindenképp fogyni kell egy kicsit, de azt hogyan érhetném el? Nagyon sok helyen utánaolvastam, de ilyen konkrét tervet sehol nem találtam, csak annyit, hogy hogyan étkezzek, sok ivás stb, tehát amit már eddig is kívülről fújtunk.. Valaki esetleg tudma segíteni? Tényeg max olyan 5 kg lenne az amitől megszabadulnék. :)
16/L
Sok kardió és aerob edzés, plusz futás is egyben. Keress a neten tornavideókat, azokra elég intenzíven lehet tornázni. De ha van uszoda a környéken, akkor az úszás is jót tesz.
Plusz figyelj arra, hogy mit eszel, az édességekből csak minimálisat, estére egyél kevesebb köretet, és felejtsd el az ételnek nem minősíthető kajákat (chipsz, péksütik, hamburger..stb)
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!