16 éves srác vagyok,170 cm és 63 kg. Nyárig szeretnék olyan 55 kg lenni, tudnátok valami tippet adni?
Ètkezésemről:
Reggeli: néha megfeledkezem róla, de egy alma lecsúszik általában.
Ebéd: fehérje, leginkább csirkehús salátával, saláta szósszal.
Vacsora: tükörtojás paradicsommal, uborkával, enyhén sózva.
Inni kizárólag vizet iszom, ritkán gyümölcsös vizet vagy rostos körtelevet. De semmi szénsavasat. Heti egyszer focizom 2 órát, ès heti egy úszás ami kb. 1 óra.
Hozzá kell tennem, hogy mindössze 2 hete folytatom ezt az életmódot, előtte nagyon egészségtelenül táplálkoztam. Viszont eléggé hozzászoktam az "új" életmódhoz, nagyon ritka mikor megkívánok valami édességet, de akkor sem eszem, max egy picit.
mit tudnék még tenni hogy 6-8 kg lemenjen 2 hónap alatt?
A magasságodhoz a jelenlegi súlyod nem sok, inkább kevés.
Ha az alakod nem tetszik, akkor kezdj el komolyabban sportolni.
A szomszédban van egy férfi, aki szintoen ilyen idösen - ugyanilyen okból, hogy ne csúsfolják - elkezdett fogyókúrázni és anorexia lett a vége. Ma évenre legalább egyszer kórhazba viszik, hogy ne halljon meg, nem tud semmit dolgozni (meg csontsovány), nincs társasága, nincs barátnöje, nincs élete.
Ne akard, hogy te is így járj!!!!
A jelen súlyoddal még nincs baj (bár nem látlak, de jónak tűnik), de 55 kiló rém kevés lenne. Miért nem izmosodsz inkább? Az jól néz ki s egészséges, míg a véznaság nem.
Ha nem nagy mennyiségeket eszel a leírtakból (gondolom, nem), akkor rém keveset eszel.
Amúgy elég jó irány fogyáshoz az ilyesmi, több mozgással lehet még fokozni a dolgokat, persze megfelelő fehérjebevitel és megfelelő kalóriabevitel mellett. Mert különben jó eséllyel izmot bontasz, pedig most sem hiszem, hogy sok lenne rajtad.
Ehhez a magassághoz ez a súly szerintem teljesen jó. Nagyon jó, ha egészségesen táplálkozol, jó a szervezetednek és a közérzeted is jobb lesz. Arra azért figyelj, hogy azt szokták mondani, hogy az étkezés a minimum.
Ezen kívül szerintem kezd el edzegetni és tökéletes lesz :)
Nem feltétlenül kell elmenni edzőterembe, esetleg megcsinálhatod, hogy mondjuk reggelenként vagy esténként kimész a friss levegőre futni, felülés, fekvőtámasz stb. Megfelelő étkezés mellett jövő nyárra minden csaj meg fog nézni ;)
Én nagyon örülnék, ha annyi kiló lennék, mint te, de dolgozom rajta, eddig 10 kg ment le :D
15/L 170cm, 75kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!