Igazán kíváncsi lennék a véleményetekre fiúk-lányok, mondanátok valami hasznos tippet? 21L
Egyetemista vagyok és egyik vizsga alkalmával összebarátkoztam 2 sráccal.Mivel vizsgára készültem először fel sem tűnt,hogy milyen helyes az egyik.Beszélgettünk,rögtön felpattant és magyarázta a dolgokat mit nézzek át stb...vizsga után meg rögtön kérdezte hogy ment.
Utána elkerültük egymást,de sulin kivül is a villamosig beszélgettünk,de miután a haverom elment tőlünk én se maradtam ott velük mert végülis akkor már jóval többen voltak és idegennek éreztem magam.
Utána a napokban facebookon is összebarátkoztam azzal a 2 sráccal.
Aztán mivel láttam ,hogy van barátnője annak aki megtetszett,csak barátként tudtam rá gondolni...(bár nem hittem volna h van barátnője mert úgy nézett folyton,likeolta a képemet..meg itta a szavaimat...no mindegy)
Ezután ugye hagytam is,de egyszer csak rámírt...
Kérdezte hogy vettem-e fel "specit",és mondta h most mennie kell de majd ir és kivesézzük,hogy milyen tárgyat vegyünk fel.....
De nem írt,vártam 2 napot és ráirtam hogy akkor most mi van...erre az volt a válasz hogy már megoldódott neki...
Szóval az lenne a kérdésem,hogy mi van ezzel a sráccal?Abszolúte nem értem..minek írt rám,meg beszélgetett sokat velem,meg nézett...aztán meg csak úgy eltűnik???
Nektek lenne valami kézzel fogató ötletetek?
Nem várok csodákat,csak szeretném ezt megérteni :D
Lehet egyértelmű csak elvakít a "felhő"....
A válaszokat előre is köszönöm!!
Én elolvastam...de no komment én se tudom hova tenni...
Ha van barátnője akkor lehet csak barátkozni akar...kitudja lehet többet is. Épkézláb választ nem tudok erre a kérdésre adni :(
21/F
Barátkozni akar. Vagy olykor több vasat is tart a tűzben.
Ki tudja? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!