Lépnem kéne, de nem tudom hogyan. Valami hasznos tanács?
Az egyik (lány) osztálytársamba nagyon szerelmes lettem, de eddig nem mondtam el se neki, se másnak. Eléggé visszahúzodó, csendes lány. Szeretném elmondani neki, hogy szeretem, de valamiért nem merem, félek hogy visza utasít... Inkább hívjam félre és mondjam el neki, vagy kissebb jelekkel próbáljam tudtára adni? Esetleg beszéljek valamelyik barátnőjével előtte, hogy szerinte mit szólna? Mert ha azt mondja esélyem sincs, akkor nem csinálok előtte hülyét magamból.
Valami hasznos tanács?:-)
Előre is köszi!
Ha visszahúzódó és csendes lány, akkor szerintem ne félj. Ne, fog leégetni, és ha vissza is utasít, nem küld el melegebb tájakra, hanem szépen fogalmaz.
Szerintem mondd el neki, hogy mit érzel. Ezt díjazni fogja.
Mindenképpen személyesen tudasd vele, és vehetsz neki valami kis ajándékotl
Először ezt a "házi nyúlra nem lövünk" ezt felejtsd el.
Másodszor ha tényleg visszahúzódó lányról van szó, akkor attól nem kell félned, hogy megaláz vagy kiröhög, szóval veszteni valód nincs.
Amit nagyon nem ajánlok, az az, hogy egy barátnőnek mondod el, hidd el sokszor a barátnő sem tudja mit akar a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!