. Ezt a kérdést már feltettem de nem igazán kaptam rá hasznos válaszokat. Vagy lehetetlen lenne?
Figyelt kérdés
Tehát.:D Nyáron történt,hogy a mekiben egy 24-25 év körüli férfival ki néztük egymást. Vendég volt nem ott dolgozó.:) És én hülye nem akkor próbáltam közeledni felé vagy még nyáron megkeresni mert reménytelennek tartottam. Adnátok tippeket adni hogy tudnám megkeresni vagy esetleg a nevét megtudni?2014. okt. 27. 13:16
1/4 anonim válasza:
Esélytelen, ez pont olyan, mint haveromnak az álma, voltunk múltkor Olaszországban tengerparton és látott egy szép lányt, aki pancsikolt a vízben (közel a parthoz), ő pedig bent volt messzebb és csak nézte, aztán a lány eltűnt és többet nem látta. Csak az álma marad ez biztos! :)
20/L
2/4 anonim válasza:
Basszus sztem sehogy=D ez a tű a szénakazalban sztájl lehetetlen
3/4 A kérdező kommentje:
Annyi őrült ötletem támadt,mint még soha egyébként:D
Ugyebár az egy pénteki nap volt olyan 1-3 óra között ingbe volt ő is meg a haverja is arra gondoltam mi van ha ebédszünetük volt mert csak kávézgattak? Hülyeség lenne oda menni úgyan úgy pénteki nap úgyabban az időben? :D Egyébként azt mondták bíztatásként,hogy hogyha a sors úgy akarja találkozunk még :D
2014. okt. 27. 13:39
4/4 anonim válasza:
Szerintem nem rossz ötlet. Ha nem is jön össze,azért 1 próbát megért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!