Miért érzem azt a diétánál, hogy úgysem fog sikerülni?
Jaaj ne.. Kerlek.. Tavaly ugyan ilyenkor elhataroztam ,hogy lefogyok. Elkezdtem edzeni es minden finomsagot megvonni magamtol. Folyamatosan fogytam,fogytam. -8kg -nal tartottam amikor ugyereztem hogy meg mindig akaeok fogyni. A szuleim orvoshoz akartak vinni. A tanarjaim azt hittek bulimias vagy anorexias vagyok.de engem nem erdekelt meg mindig kovernek ereztem magam. Meg jegyzem 58kg-rol 50kg-ra 170cm magas vagyok. Eszre vettem hogy nem csak az egeszsegtelen dolgokat hanem mar mindent megvonok magamtol. Es csak fogyok. Mikozbe heti 3alkalommal kondiztam . ennem eredmenye az lett,hogy ossze estem folyamatosan es a gerincem tonkre ment. Terapiakra kell jarjak vele es egy eletre abbahagyni minden olyan sportot ami terheli.
Tudom ez most lenyeg telen ,hogy velemmi tortent ,de ezzel csak azt akarom mondani ,hogy ne aggodj! Barmilyen tested lehet ha akarod igazan! Lehet a merlegen nemfogod eszre venni mert ha sportolsz a zsir izomma alakul ami lehet ,hogx meg nyomni is fog a merlegen. Meg 3 honap es ha tovabbra is kitarto vagy es csinalod rendszeresen a mozgast es betartod az etrendet akkor nagyon nagy valtozas lesz ,amit AKARJ MAJD ESZRE VENNI! mert akkor eszre is fogod. Csinalj kepeket minden hetrol. Legyel buszke magadra hisz ez is csodas eredmeny!! Es a legfontosabb ,hogy soha ne add fel!! Ne legyel onbizalom hianyos !! Az almod lebegjen elotted es ne pedig a kifogasok!! En bizok benne ,hogy sikerul elerd es kivanom is neked! De azert remelem tudod ,hogy a dietakban a het utolso napja az a bunos nap. Ott azt eszel amit csak akarsz. Persze mertekkel! A jo dolgokat se vedd el magadtol. Elvegre mindenki megerdemli ;)
14/Lany
A diéta csak hosszú távon éri meg, szóval ne éheztesd magad, de jó minőségű ételeket egyél. Azokat is el lehet készíteni finoman. Még csak 2 hónapja csinálod és van is eredmény! Te is és mások is látják! Hát nehogy feladd!
Egyszer én is elhatároztam hogy leadok pár kilót és gondoltam a Rubint Rékás torna jó lesz. Hát mit mondjak, egyszer próbálkoztam vele, már a bemelegítést is alig bírtam végig. Minden elismerésem a tiéd ha ezt 2 hónapja csinálod!
Néha adj magadnak szabadnapot, mondjuk heti egyszer ne tornázz. Helyette menj csak sétálni egy parkba, vagy ha beüt a tél mehetsz korcsolyázni vagy ilyesmi. Ha a diéta és az edzés kínszenvedés, akkor csak elveszi a kedved az egésztől.
Kitartás!
"néha úgy érzem,hogy semmi értelme ennek,túl lassan fogyok"
Szerintem ezen egy percig se aggódj, az a legjobb, ha lassan és egyenletesen fogysz. Nem az lesz a nehéz, hogy olyan alakod legyen, amit szeretnél, hanem hogy olyan is maradj. A fogyás max. néhány év. Utána viszont az élet viharaiban kell talpon maradnod, megőrizni az eredményt. Tarts ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!