Szerintetek így sikerülni fog a fogyás?
17 éves srác vagyok,1 hónap és 18 leszek. Küzdök 1 kis felesleggel. (183cm magas vagyok,és 75-76 kg).
Kiskoromban cérnavékony voltam,azonban 10 éves koromra elhíztam. A testfelépítésem,elég jó,tehát széles vállam van,és van egyfajta kiállásom. Ha befeszítek,és behúzom a hasam,gyakorlatilag nincs rossz testem,viszont a hegyes mellbimbó ami nagyon zavar,tudom ez egy kamaszkori dolog,azonban szerintem lassan illene elmúlnia.
Szóval néhány napja eldöntöttem,hogy ettől megszabadulok, (legalábbis egy részétől)
Minden nap futok 10-12km-t az egyik bekötőútnál. (Ezt kettéosztom,tehát reggel-este futok)
Nem eszem fehér-lisztet,csak teljes kiőrlésű kenyeret,abból sem sokat. Üdítőt sem iszom,csak szénsavmentes vizet,illetve rengeteg natúr zöld-teát.
Manapság az étrendem nagyjából úgy áll össze,hogy:
5x-6x eszem egy nap. Reggelire zöld-tea teljes kiőrlésű kenyér,csirkemellsonka,mozzarella,illetve eszem hozzá salátát,rukkolát.
Tízóraira általában cukormentes műzlit, corn flakes-t eszem zsírszegény tejjel.
Ebédre grillezett csirkemell párolt rizzsel,salátával.
Uzsonna az natúr joghurt szokott lenni,rakok bele zabpelyhet.
Vacsorára teljes kiőrlésű kenyér és valamilyen felvágott,vagy esetleg halkonzerv.
Napközben vedelem a vizet,és a zöld-teát.
6 napja csinálom így.
Szerintetek lesz eredménye?
17F
Ha napközben rám jön a nassolhatnék,akkor megeszem 1-2 barackot,vagy rágcsálok egy kis natúr korpás kekszet.
A testfelépítésemhez még annyit,hogy ha ing van rajtam,ami ugye egy merev cucc,akkor nem egyszer kérdeztek rá,hogy mióta kondizok?!
Ezt azért írom,mert gondolom a testfelépítésem befolyásolhatja,azt,hogy mennyit,és milyen könnyen fogyok.
Teljesen felesleges napi 2x edzeni, azzal nem érsz el több eredményt, csak hamarabb megunod.
Az étrend az oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!