16 éves 60 kg es 158 cm magas lány vagyok . Le szeretnek 55-52 kilora fogyni. Elfogok jarni futni és próbálok oda figyelni mit eszek . Ez sikerülni fog és kb mennyi idő alatt fog valtozas latszodni?
Csakis attól függ mennyire vehető komolyan és lesz pontos ez a rész "próbálok oda figyelni mit eszek" és egyáltalán van e hozzá egy minimális hozzáértés.Valamint az "eljárok futni" is egy behatárolhatatlan fogalom.
Milyen gyakran?Mennyi ideig?Van-e mellé kiegészítő edzés,hogy ne menjen tropára a térded?
162/62 voltam, mikor fogyózni kezdtem, 52re sikerült lemennem. Elég fura genetikám van, ezzel a magassággal és súllyal kifejezetten sovány vagyok, zongorázni lehet a bordáimon, de így tetszem magamnak.
Reggelire fehérje turmixot ettem, ebédre nyers zöldséget hússal, vacsira meg salit. Köztes étkezésnek olajos magvakat, vagy túrót. 1200 kalóriát vittem be összesen, ebből is elég sokat égettem, napi 40 percet futottam minimum.
Nekem ez a módszer vált be, sose éreztem magam annyira egészségesnek, mint mikor leadtam a feleslegem.
En 170 vagyok es 50 kilo, voltam 45 is, akkor voltam csonti, most nem. Szoval mindenkinek mas a genetikaja. En 50 kilosan pont jol nezek ki. Senki sem mondja, hogy tul sovany vagyok.
A kaloriabevitelre figyelj es a kiegyensulyozot taplalkozasra a futas mellett!
165cmhez is sok az a 60kg.
Túlsúllyal meg pont futni nem szabad, mert szépen hazavágod a térded (is)...
most akkor én tulsúlyosnak számitok ?
es a héten legalább 3 alkalommal fogok járni futni
sok buta ember, akik csak elbizonytalanítanak
egyébként meg, ha tuti biztos válaszra vársz, akkor keress fel egy orvost, dietetikust, edzőt, bárkit, aki jobban ért ehhez, mint az ide válaszolók többsége
nem, rohadtul nem vagy túlsúlyos, pont jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!