Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Diétánál a kenyeret mivel...

Diétánál a kenyeret mivel váltsam fel?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Szendvicseket eszek naponta, mivel iskolába járok. Az lenne a kérdésem, hogy a kenyeret mivel tudnám felváltani? Egyek helyette rozs kenyeret?
2014. nov. 15. 18:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Barna kenyér vagy puffasztott rizs.
2014. nov. 15. 19:45
 2/8 anonim ***** válasza:

Tök mindegy, olyan kenyeret vegyél ami max 5 összetevőből áll. Szénhidrát ez is az is a tisztaság a lényeg egyrészt, másrészt a napi bevitt mennyiség. Szénhidrátból max testsúly kilogramm x 2g elég ha fogyni/zsírt veszteni szeretnél. Fehérjéből is ugyanennyi. Zsír pedig t.s. kg x 1g.

napi 5x étkezés, sok-sok zöldség, tiszta víz, multivitamin reggel. Fehérje: csirkemell, tojás, sovány túró. Heti 3x kemény edzés, pihenés. Ezeken múlik a diéta mintsem a kenyéren.

2014. nov. 15. 19:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Két nagy paradicsomra,meg egy nagy paprikára vagyis zöldségekre,rostra.a gabona nem esszenciális csak kényelmi megoldás.
2014. nov. 15. 20:08
 4/8 anonim ***** válasza:

#3: Viszont a gabona kalóriadús. Akinek a szendvicse kenyér valami apró izével, az zöldségre cserélve a kenyeret nem lakik jól... Úgyhogy egy kicsit több kreativitás, gondolkodás kell a probléma megoldásához.

Van, akinek a szénhidrátdússág, van, akinek a száraz megfogható, jobban elálló valami kell (OK, a kérdezőnél, aki iskolába viszi, még az elállóság kevésbé fontos).

Amúgy sok esetben személy szerint ezt követem, zöldséget eszem a dolgokhoz. De ha simán kenyeret cserélek le vele, nagyon éhes maradok.

2014. nov. 15. 20:19
 5/8 anonim ***** válasza:

igen ez tényleg igaz és magamból indultam ki,én meg nem 1 szelet felvágottat eszem reggelire hanem 25-30 deka csirkemell sonkát,vagy tarját.

szóval akkor nézhetne ki így.

25-30 deka sonka,2 nagy paradicsom,1 nagyobb paprika és 3-5db tojás.

2014. nov. 15. 20:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Semmivel nem kell helyettesíteni a kenyeret el kell hagyni a fenébe, jól mondta az egyik válaszoló nem alapvető élelmiszer hogy pótolni kellene valamivel. Egyébként Én már szinte mindenhez jégsalit eszek (sós kajákhoz csak persze) sokkal egészségesebb mint a kenyér, nekem nem is hiányzik a pékáru egyáltalán, csak nagyon ritkán eszek.
2014. dec. 1. 19:18
 7/8 Dávid válasza:
Van egy ismerősöm, aki elhagyta a kenyeret, helyette húst eszik. Mondanom se kell mennyit fogyott...egy dekát se.
2014. dec. 7. 12:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért mert elhagyta a kenyeret de ugyanúgy eszik tésztás meg sütit még nem fog fogyni...
2014. dec. 7. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!