Diétánál a kenyeret mivel váltsam fel?
Tök mindegy, olyan kenyeret vegyél ami max 5 összetevőből áll. Szénhidrát ez is az is a tisztaság a lényeg egyrészt, másrészt a napi bevitt mennyiség. Szénhidrátból max testsúly kilogramm x 2g elég ha fogyni/zsírt veszteni szeretnél. Fehérjéből is ugyanennyi. Zsír pedig t.s. kg x 1g.
napi 5x étkezés, sok-sok zöldség, tiszta víz, multivitamin reggel. Fehérje: csirkemell, tojás, sovány túró. Heti 3x kemény edzés, pihenés. Ezeken múlik a diéta mintsem a kenyéren.
#3: Viszont a gabona kalóriadús. Akinek a szendvicse kenyér valami apró izével, az zöldségre cserélve a kenyeret nem lakik jól... Úgyhogy egy kicsit több kreativitás, gondolkodás kell a probléma megoldásához.
Van, akinek a szénhidrátdússág, van, akinek a száraz megfogható, jobban elálló valami kell (OK, a kérdezőnél, aki iskolába viszi, még az elállóság kevésbé fontos).
Amúgy sok esetben személy szerint ezt követem, zöldséget eszem a dolgokhoz. De ha simán kenyeret cserélek le vele, nagyon éhes maradok.
igen ez tényleg igaz és magamból indultam ki,én meg nem 1 szelet felvágottat eszem reggelire hanem 25-30 deka csirkemell sonkát,vagy tarját.
szóval akkor nézhetne ki így.
25-30 deka sonka,2 nagy paradicsom,1 nagyobb paprika és 3-5db tojás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!