Diétázni szeretnék, a kenyeret, zsemlét mivel válthatnám ki?
#1: Ez a szénhidrátszegény diéta altémakör. Van, akinek 30g egy étkezésre sok. Nekem is az lenne.
Kérdező, fogalmam sincs az étrendedről, ízlésedről, arról, hogy mivel laksz jól, s Nálad mi hizlaló (ételre ezt nehéz rámondani, sokmindentől függ, segíti-e valami a fogyást)...
Főzés nélkül nem sok mindent tudok mondani, mert a kenyérhez legközelebb a magkenyér áll, de azt meg kell sütni, bár ez elég egyszerű, akár mikróban is megoldható.
Egyesek ilyen szituban pl. körözöttes zöldpaprikát esznek vagy húsfélét zöldséggel... Nekem minden laktató étkezésem főzött, kivéve ha olajos magvakat eszem, de az nekem nem rendes étel (ráadásul engem nem laktat annyira, amennyire kalóriadús, de ha odavagyok valahol és nem eszem túl magam belőle, akkor OK lehet), olykor hasznos.
Legalább egy kicsit vésztartaléknak, nassnak vihetsz, ha nincs vele valamilyen problémád, csak azt kell kitalálni, mi legyen a főbb étel...
Szerintem egy zsemlét nyugodtan megehetsz egy nap (véleményem szerint kettő is beleférhetne, de ha szerinted nem, akkor persze vedd vissza, az sosem gond).
Szóval egyél egy szendvicset, a másik étkezésre meg mondjuk almát, narancsot, körtét. (Nyilván nem mindet egyszerre. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!