A fehér kenyeret mivel lehet helyettesíteni?
én a graham kenyérre esküszöm :) szerintem finom, (pedig régen csak a fehér kenyeret voltam hajlandó megenni) kb mindenhol lehet kapni, van kisebb-nagyobb csomag is és sokáig eláll.
de egyébként nagyon sok jó rozsos, magvas kenyeret lehet találni sparban, tescoban, auchanban, kb mindenhol :)
Attól függ, kinek és mihez.
Nekem: Rántotta? Zöldség. Szendvics? Magkenyér. Egyébként pedig semmi, ételt eszem, amihez nem kell kenyér. Régen se voltam kenyeres. A párom rizzsel helyettesíti, de az nem szénhidrátszegény :D Bár mennyiség kérdése, belefér-e :P
Reggelire mostanában meg szoktam enni 1 graham kiflit (70g = 201 kcal), de 20 perc tornával le is égetem.
2 hónapig még ezt sem ettem, kenyeret egyáltalán nem, (6kg mínusz) de mivel észre vettem, hogy a nagyon alacsony szénhidrát mennyiség miatt idegesebb és ingerültebb lettem, így reggelire beépítettem ezt (3-4x 1 hét). A puffasztott rizsszeletek és búzaszeletek is 100g 350-390 kcal között mozognak, ebből 2 szelet kb. 234 kcal (fajtától függően). Mivel 1100 kcal a napi keretem (heti 1 kg fogyás) nagyon meggondolom, hogy miből eszem össze ezt a mennyiséget :)
Inkább zöldséget eszem a húsok mellé.
Egy fél adag nokedlit megehetsz a pörkölt mellé nyugodtan - 150g 241 kcal. Sertéspörkölt 1 feltétnyi 130g 177 kcal. De utána javasolt 1 óra normál tempójú séta, amivel 262 kcal-át égetsz, így már nem is annyira sok az az ebéd :) Viszont a nap folyamán már kerülni kéne a szénhidrátokat :) Gyümölcsöt is csak 16:00 óráig.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!