Hogyan lehet fogyni hasról gyorsan? Ha csak reggelire eszek kenyeret, az ebédhez nem és a vacsorához se eszek az fogyaszt? És ha igen egészséges dolog ez?
Nem egészséges, mert reggel eszel kenyeret.
Ha eddig mindig ettél, akkor valószínűleg némi eredményed lehet azzal, hogy kevesebbet eszel. Hogy ez meddig tart ki a te esetedben, azt előre nem tudhatjuk.
De ennyi erővel a reggeli kenyeret is elhagyhatnád, és akkor tényleg szénhidrátszegény lenne a táplálkozásod, ami azért komoly minőségi előrelépés :)
Ha eddig szinte minden étkezéshez ettél kenyeret akkor biztos számítani fog, de mi t az előttem szóló én is azt mondom hogy kihagyhatnád a reggelidből is. Ehetnél helyette abonett és ehhez hasonló extrudált kenyereket. Az még hatásosabbá tenné. Perszr ezeket is mértékkel...
Mondjuk sport nélkül óriási eredményt ne várj!
Én úgy hallottam hogy egészséges hogyha lisztérzékenyeknek való kenyeret eszel ami ugye pl.:rizslisztből vagy
kukoricalisztből készül így nem hizlal!szerintem fogadd meg ezt mert nekem egy év alatt 23 kilót segített az mellett,hogy sok gyümölcsöt és zöldséget ettem :) sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!