Hányszor étkezik 1nap? Milyen gyakran fogyaszt zöldséget, gyümölcsöt, húst? Mennyire jellemzőek a hagyományos és az egészséges ételek? Melyek ezek? Erősen fűszeres ételeket fogyaszt? Odafigyel a só és a zsírmentes fogyasztásra?
Ezen kívül kor, nem, iskolai végzettség, étkezés helye, ha van betegség, allergia.
Előre is köszönöm, hogy segítenek a szakdogámban.
napi 5-6
minden nap
vegyesen jellemzőek
fűszeresen bizony
és nem figyelek a só fogyasztásra, csak a zsirra, mert utálom az ízét...
15/L szivesen
-4-5ször/nap
-zöldség-gyümölcs minden nap minden étkezéshez, húst soha (halat csak, bár az megoszlik,h hús-e vagy sem...)
-egészségesen étkezem
-nem fűszerezek
-sót nem használok ha nem muszály
-zsírt is csak minőségit, a legszükségesebb mennyiségben
26/L, étkezés helye:ahol vagyok (sajnos sokszor futtában,nincs idő megadni a módját :()
Szia! Csak egy jó tanács: szerintem ha konkrétabb kérdéseket teszel fel (esetleg Google doksiban: [link] ), többen válaszolnak és a válaszokat is jobban tudod használni. Mindenesetre válaszolok ezekre, remélem ilyesmire gondoltál.
1. általában 3-szor étkezem egy nap
2. húst heti 1-2-szer eszem maximum, zöldséget napi többször, gyümölcsöt néhány naponta (de ha épp érik valami a kertben akkor nagyon sokat és gyakran :P)
3. Vegyesen eszem "hagyományos" és "egészséges" ételeket, mikor mit sikerül. Ha van időm, szívesen főzök, ha nincs akkor elvagyok egész nap kekszen is.
4. Mindenfélét eszem, soroljam fel?
5. Szeretem a fűszeres ételeket, gyakran eszem is ilyeneket (főzök magamnak illetve kínai, indiai, török... kifőzdékben)
6. Nem kifejezetten figyelek rá, de mivel nem nagyon eszem húsos ételeket, így a kifejezetten sós-zsíros kaják is kiesnek
7. 20 éves nő vagyok, egyetemista, legmagasabb fokú végzettségem érettségi, betegségem illetve allergiám nincs
1. 4-szer.
2/a: Hetente 3-szor
2/b: minden nap
2/c: hetente 2-szer.
3: Mind a 2 jellemző, de inkább az egészséges ételek.
4: Saláta, csirkehús, hal, stb.
5: Előfordul.
6: Igen.
7: 16
8: Fiú.
9: Most járom a 11. osztályt.
10: Itthon.
11: Laktózallergiám (nem tudom meginni a bocitejet, de a boltit meg igen, szóval nem tudom mi van) van, semmi más.
Szia! :)
Lehet, már nem aktuális, de hátha. :)
Naponta 3-4x étkezem.
Próbálok minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztani. Általában minden reggel gyümölcsöt eszek (jó sokat! :D ) és az ebéd mellé általában valamilyen zöldséget.
Húst mostanában nem eszek sűrűn, nem kívánom. Szóval olyan heti 2x.
Próbálok egészségesen étkezni, tehát mellőzöm a félkész ételeket, inkább zöldségeket, gyümölcsöket, és csirkemellet eszem. Olívaolajat használok.
Odafigyelek a zsírmentes fogyasztásra, de sajnos néha szerintem túl sósan étkezem.
Egy 18 éves leányzó voltam, most érettségizek, és általában itthon étkezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!