Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Mit csinálok rosszul?

Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés
Szinte semmi szénhidrát (reggelire 40 g zabpehely) egész nap csak minimális zöldség, gyümölcs, reform főtt kaja (abból is csak kb fél adagok), sok folyadék, mindemellett heti 4x futok (edzésszerűen), havonta átlag 2-3 futóverseny. És mégis hízok... Főleg a versenyek után hirtelen 1-2 kg, és 1 kg biztos mindig rajtam marad, nem tudom még a legszigorúbb saláta-diétával sem eltüntetni. Így az elmúlt 1 hónapban már 2-3 kg-t híztam.
2015. okt. 5. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Rossz etrend, egyertelmu.

Tobb feherjet egyel, es ha edzel, akkor szenhidrat is tobb kell. Olvass utana, itt par mondatban nem lehet elmagyarazni.

2015. okt. 5. 21:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Tükörben látszik a hízás, vagy csak a mérlegen?
2015. okt. 5. 21:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván vizesedsz, ha verseny után jön fel.

Az étkezésed pedig szörnyű, koplalással csak ártasz magadnak, még hízékonnyá is tesz, a szerveidet is károsítja.

2015. okt. 6. 14:20
 4/5 A kérdező kommentje:
2-es válaszolónak: leginkább has alsó részén látszik, de mindenhol 2-3 cm plusz.
2015. okt. 6. 18:53
 5/5 Krisz85 ***** válasza:

a leírtak alapján a gond ott van hogy a leadott kalória /edzés és verseny/ és a bevitt tápanyag és kalória nincs összhangban, annyira sok kalóriát vonsz meg a testeddtől hogy úgy reagál hogy belassítja az anyagcserét és amit még be is viszel kaját is raktározni kezdi, most nem vezetem le biológiailag hogy ez miért van,

lényeg, hogy max 15-20 % al csökkentsd azt a kalóriamennyiséget amitől amúgy stagnálna a súlyod ennyi edzés és verseny mellett, akkor fogsz csak zsírból fogyni!

2015. okt. 6. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!