Mennyit mozogjak ezután?
Figyelt kérdés
Elkezdtem életmódot váltani 2 hónapja..odafigyelek az étkezésre,és fogytam is.. naponta 40 percet tornázok Rubint Rékára és 1 órát biciklizek minden nap..de mostanában sokat esik az eső és hidegszik is.. plusz télen már 4 órakor sötétedik én pedig akkor érek haza suliból.. ha nem fogok tudni biciklizni naponta,akkor a torna mellett mit csináljak még? Futni nem bírok,mert térdemmel gond van.. :/2015. szept. 25. 20:22
1/5 anonim válasza:
vetess szulokkel szobabicajt vagy elliptikus trénert es meg is van oldva :)
2/5 anonim válasza:
Csatlakozom az elsőhöz. De nem kell feltétlenül saját eszköz, konditerembe is lehet menni. Amúgy elég az a negyven perc mozgás naponta, inkább a megfelelő étkezésen legyen a hangsúly.
3/5 anonim válasza:
HAvi 10 ezret valóban elverhetsz konditeremre. Vagy Veszel egy szobabringát 5 ezerért. tiéd a választás. Bár én nem tökölnék a szobakerékpárral, ha van biciklid, felülnék és tekernék.
5/5 anonim válasza:
Szerintem ájjj fődkörüli pájára te disznó 10km/s os keringés jót tenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!