Egy hete diétázok, szeretnék tanácsot kérni hogyan mozogjak mellé, mivel javíthatok a diétán? (ez ilyen sajátosan kitalált diéta, azt hagytam el amiből sokat ettem eddig)
szerintem mindent jól csinálsz, így tovább. táncolj, ugrabugrálj otthon zenére az mókás. mondjuk erre :D
http://www.youtube.com/watch?v=DonS2usQkeM
amúgy fogalmam sincs hol laksz, de szerintem nagyon kicsi az esélye, hogy egy futót megtámadjanak. a másik lehetőség, hogy reggel futsz. akkor ha sötét van is mindenki alszik.
jah meg azért mással is nézesd meg a hasadat, mert ilyen finomságokban ritkán reális az ember önképe. furán észleljük magunkat.
A reggeli kávéba miért kell a két kanál cukor? Simán helyettesíthető lenne édesítőszerrel.
A gluténmentes kenyér ha jól sejtem rizslisztből készül, aminek magas a glikémiás indexe, tehát nem a legjobb választás.
A heti 2 alkalommal elfogyasztott hús mennyiség kevés ha más forrásból nem pótolod a fehérjét. Napi 110 gramm fehérjére lenne szükséged a súlyod alapján.
A müzli helyett jobb lenne a zabpehely.
Főzeléket én kétféleképp szoktam sűríteni: egy részét leturmixolom és visszaöntöm a többihez, ill. darált zabpehellyel.
Ha a formásodás a cél, akkor ne kardiózz. Súlyzós/saját súllyal való edzés kellene.
Nem feltétlen rossz, de lehet rajta javítani:
Hogy nálad mennyi rizs és müzliszelet fér bele azt nem tudom, de ezek is kemény szénhidrátok ám.
Heti 2 húsevéssel tök jó tápanyagokhoz jutsz. A probléma ott lehet, hogy a többi napon mivel nem eszel húst ezért jön a zöldségek mellé mondjuk a rizs.
Hogy ez gond-e az majd kiderül hosszabb távon, mivel ugye a te anyagcserédet, emésztésedet mi nem ismerhetjük.
De sokan híznának ha rendszeresebben esznek rizst, ezt ki kell tapasztalni.
Edzés, nőknek:
Alapok: ingyenes, otthoni de jóféle erősítő gyakorlatok
Extra: ritkán ingyenes, de hát minőségi edzések - jóga, qigong, önvédelem/harcművészet
Ezeket lehet kombinálni.
Otthon tudod nyomni a fegyencedzést (elküldhetem digitális verzióban ha nem tudod letölteni) illetve 'ugribugrizhatsz' például Bodyrock TV / Zuzana Light edzésekre, ezek olyan 'ugribugrik' amik igazából erősítések, de dinamikusabbak, ha szeretsz ilyen típusú mozgást, akkor én ezeket ajánlom.
Zsír nélkül ezt így nem fogod sokáig bírni. A kalóriát be kell vinni. Csak nem mindegy mivel. Tepertő, szalonna, tojásáradat. Manapság egyébként is azzal szoktam néha "riogatni" az embereket, amitől kissé ledöbbennek, hogy "Szerinted a zsíros kenyér nevű ételből melyik összetevő hízlal, a zsír, vagy a kenyér?"
Természetesen a túlnyomó rész a zsírra "tippel". Amikor elmondom az általam igaznak gondolt álláspontot, akkor rendszerint leakadnak. :D
ÚÚ de sok válasz köszi mindenkinek, és annyit még akarok mondani hogy az édesítőszert nem szeretem a fura utóíze miatt, és az aszpartám tartalma is veszélyes. 90 féle mellékhatása van és elhatároztam hogy semmi édesítőszer. Csak méz vagy ha nagyon muszáj akkor cukor. De amúgy imádom az édeset és ha a kávém se lenne édes reggelente akkor bekattannék és bemennék a boltba tuti bekotornám a kosárba a milkákat meg a marsokat szóval valami pici élvezet kell hogy rendben legyek.
Egyébként a hastájékra visszatérve, PCOS betegségem van mint minden más nőnek is. Ezért a hormonok miatt hízok csak hasra és baromira nehezen jön le. A többi testrészem ezért van rendben. :S sajnos ezzel nem lehet mit tenni. Köszönöm a válaszokat! :)
Nem is a mesterséges édesítőszerekre gondoltam. Az eritritnek és a xlitinek nincs mellékíze, a stevia-nak van (utóbbit én sem szeretem).
De a Te döntésed, ez csak javaslat volt a részemről.
Okean:
Hát valóban rohadt bonyolult. Mert beletartozol abba az 5-10%-ba akik fiatal korukban (esetleg később sem) nem hájasodnak a sok szénhidátfogyasztástól, máris bonyolult lesz a kérdés.. pedig annyira nem bonyolult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!