Írna valaki egy helyes napi étkezést a szénhidrátszegény diéta alapján? (fogyni szeretnék 10-15 kilót)
Elég egyszerű. Egyél salátákat tejföl és majonéz nélkül, esetleg egy kis rozskennyérrel. Vacsorára egy főtt tojás + paradicsom.
Csomószor ezt eszem, nem is vagyok kövér...
Szia!
Szerintem mindent ehetsz, csak mondjuk fele annyit, mint eddig és rendszeresen. Teljesen jól hozzá lehet szokni, ha elhagyod a kenyeret. -az már fél siker! Én speciel a múlt héten székely káposztát meg bablevest voltam kénytelen enni (erre volt keret :-| :-) ) mégis lement másfél kiló. Fontos,h ne kínozd magad,mert az később egy ordenáré nagy zabálással végződik. Nem tudom létezik-e a világon még egy ember, aki nálam nagyobb élvezzettel eszik, de rájöttem,h ezt okosan is lehet csinálni. Lényeg,h egyél bármit, ami jól esik, csak mértékkel, állj meg azon a ponton,amikor már nem vagy éhes,de ne érd el azt a szintet,h jól laktál. Ja és igyál sokat! Nekem napi 2liter üres tea most már simán lemegy. És mozogj! Ha ezt betartod, tuti meg lesz a heti 1-másfél kiló mínusz. :-)
Sok sikert! És kitartást! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!