Így le tudok fogyni 10-13 kg-ot?
Figyelt kérdés
159cm/63kg vagyok.. 19/L.. elkezdtem fogyózno,jobban mondva életmódot váltani..elhagytam a kenyérféléket,péksütiket,édességet,cukros üdítőket..helyette puffasztott rizst eszek,zöldségeket,gyümölcsöket,joghurtot.. este 6után nem.. sok folyadék.. napi 1 óra biciklizés és napi 40 perc Rubint Réka torna.. ilyen módszerrel fogyhatok 10-13 kg-t? Jó ez így? Minn változtassak?2015. aug. 5. 20:11
1/4 anonim válasza:
Felejtsd már el ezt az este 6 után nemeszek hülyeséget. Ha éhezel akkor nem fogsz fogyni.
2/4 anonim válasza:
Felesleges erőltetni a 6 órás határt, ha nem ez a jó számodra (lehet, hogy az, nem tudhatom).
Mi a fehérjeforrásod?
3/4 A kérdező kommentje:
tojást,túrót eszek fehérjeforrásnak..néha halat
2015. aug. 5. 20:40
4/4 Krisz85 válasza:
precízen belőtt étkezés kéne, mérve, kiszámolva, és három óránként enni kéne, a többit privátban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!