Miért hiszik azt sokan, hogy normális módon nem lehet fogyni, csak betegséggel?
Figyelt kérdés
30as pasi vagyok, egy év alatt 17 kilót dobtam le. Akárkivel összefutottam mindenki mondta hogy biztos beteg vagyok, ez kóros, orvos kell stb.. Pedig csak kevesebbet ettem mint korábban, a gyomrom összeszűkült és kész. Ugyanúgy megvan minden vitaminbevitel stb beteg se voltam 2éve.2015. máj. 3. 11:34
2/4 anonim válasza:
Nem lett volna egyszerűbb azoktól az akárkiktől megkérdezni ezt?
3/4 anonim válasza:
Mert az emberek nagyreszenek nincs akaratereje, kitartasa ahhoz, hogy egy even keresztul dietazzon, es mivel ok el sem tudjak kepzelni ezt az opciot, ezert az a kezenfekvo, ha mas sem kepes erre, es biztosan azert fogyott, mert beteg. Raadasul ez megnyugtato is szamukra, konnyebb azt gondolni, hogy betegseg miatt dobott le 17 kilot, mint azt, hogy kuzdott es megdolgozott erte.
4/4 anonim válasza:
Előttem szólónak igaza van.
Idióták az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!