Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Szeretnék fogyni, de nem...

Szeretnék fogyni, de nem tudom hogyan kezdjem?

Figyelt kérdés
164 cm vagyok 57 kg szeretnék egy keveset leadni és áttérni az egészséges életmódra,de nem tudom hogyan kéne elkezdenem.Eddig nem étkeztem valami egészségesen és szeretnék végre életmódot váltani.Lovagolni járok és futok is bár nem gyakran.De az étkezésemmel vannak problémák,és szeretném valahogy elkezdeni.

2015. ápr. 14. 20:18
 1/4 anonim ***** válasza:
szia, én pár hónapja kezdtem, futok, és megpróbálok egészséges kaját enni. Szerintem fokozatosan ha elkezded könnyebb áttérni, mint azonnal, hogy holnaptól semmi cola, chips. Én az elején megszabtam, hogy heti x számú rágcsát ehetek, és ezt fokozatosan csökkentettem, emellett több gyümölcsöt, zöldséget vettem, és sok gyümölcsturmixot is iszom. Én futni járok, és ezt is fokozatosan kezdtem, hogy heti x alkalom, aztán több, és a távokat is fokozatosan emelem, így a sikerélmény garantált. Nekem ez a módszer eddig bevált, fogytam, alakultam, és szeretem is. És most már nem azért járok futni mert kell, hanem mert jólesik. A Duna parton meg a táj is szép, és már ezért érdemes. :) Hajrá! :)
2015. ápr. 14. 20:41
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :) megpróbálom a módszered remélem sikerül majd :)
2015. ápr. 14. 21:40
 3/4 anonim válasza:
egyél keveset ,minél kevesebbet ha tudsz napi 1 nax 2szor es ne sokat. garantálom h egy hónap alatt leadsz amennyit szeretnél. lehet hogy hülyeségnek tűnik de én így fogytam sokat , sok sikert hozzá :)
2015. ápr. 15. 22:04
 4/4 Viktoria T. válasza:
Igyál/igyon meg minden nap 1,5 liter vizet.
2015. ápr. 30. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!