Fogyni szeretnék, viszont izmosodni nem?
18L, 160 cm és 55kg
Az a bajom, hogy a hasamon, derekamon, combomon, fenekemen sok a felesleg. Járogatok kondiba és azt veszem észre hogy nagyon nagy lett a vádlim. És ezt nem akarom, mert nem szeretnék izmosodni.
milyen gyakorlatokat ajánlotok? esetleg edzésterv?
Mire figyeljek étkezésnél?
:'(
de melyik gépekkel csináljam h a vádlim ne legyen izmos? mert most a taposós lépcsős gépen voltam fél órákat
Kezdők tudnak egyszerre izmosodni és fogyni, de ez elég minimális. Én sem hiszem, hogy fogyás mellett hirtelen hű de izmos lett a vádlid, bár én azt sem értem, miért baj az izom, szerintem az szuper, kár, hogy sokat kell tenni érte, kalóriadeficitben pedig főleg nem várhatunk izmosodást...
De ha nem akarsz izmosodni, ne mozogj. Fogyni lehet úgy is. Izomsorvasztást azért nem ajánlok, a fehérjeszegény étrend gondolom, akkor se jó, ha nem érdekelnek az izmaid...
"Fogyni szeretnék, viszont izmosodni nem?"
De.
Üdv,
Bánóczy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!