Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » 2 hét alatt szeretnék 5-6...

2 hét alatt szeretnék 5-6 kg-ot fogyni, mit tehetek még?

Figyelt kérdés
Megjelenésem lesz 2 hét múlva, egyenlőre csirkehúsi eszek párolt zöldségekkel ebédre, meg zöldség leves,2 naponta járok 30 percre edzeni, de nekem ez lassú, és most nagyon kéne egy kis segítség mivel gyorsabban lefogyhatok? Aztán folyt. Köv. A diéta. Vacsira extrudált kenyeret eszek, meg gyümiket. De nem érzem/látom a fogyást.25 éves vagyok és nehezen megy már a kilók leadása sajna 77 kg vagyok és 170 cm. Kb 10-15 kg-ot szeretnék leadni összesen.
2015. ápr. 21. 00:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Két hét alatt nem fogsz tudni leadni 6 kg-t. Egy hét alatt kb egy kg zsírt lehet fogyni. Ha éhezteted magad akkor lemehet több de akkor ahogy megint enni kezdesz visszajön még több, úgyhogy ez nem jó ötlet. Kicsit hamarabb kellett volna kapcsolni.

A csirkehús, párolt zöldség és a zöldségleves jó, az extrudált kenyeret hanyagolnám, a nagy része szénhidrát, felesleges kaja. Vacsira nem a legjobb választás a gyümölcs, mivel az cukor. Inkább nap közben kapkodj be belőle. Csirke, hal, zöldség, zabpehely, ezek mehetnek ezerrel plusz sok mozgás.

Mozognod sokkal többet kéne mint 30 percet két naponta. Minden nap fuss, bicózz, ússz vagy csinálj valami hasonlót legalább egy órát.

Ezek mellett sem fog menni a 6 kg két hét alatt.

2015. ápr. 21. 02:01
 2/12 anonim válasza:

Vágd le az egyik kezed. :D

Viccen kívül, ez biológiailag lehetetlen megválj ennyi kilótól, ennyi idő alatt.

Mesterségesen, zsírleszívással esetleg.

2015. ápr. 21. 02:35
 3/12 anonim ***** válasza:
29%

6 kiló zsír = 54 ezer kalória veszteség. Egy óra futás (inkább kocogás, mert az eddigiek alapján inkább ezt feltételezhetjük nálad) neked kb. 600 kalória, tehát 6 kiló leadásához 90 órát kell kocognod.

Súlytartó diéta mellett napi 6 és fél óra kocogással tehát le tudod adni két hét alatt a 6 kilót, koplalás mellett arányosan kevesebb is elég.

2015. ápr. 21. 02:47
 4/12 anonim válasza:

Semmit, ha éhezteted magad, akkor ugyan le lehet adni ennyit, de aztán meg majd elkezdesz szó szerint zabálni, mert a tested kimerül és elgyengül. A fogyásnak mindig a kezdete nehéz, ha beindul, megy minden magától. Azt tanácsolom, teljesen csökkentsd le a zsírt, csökkentsd a szénhidrátot, és iktass be több edzést. Kezdetnek jó 2 naponta, de ne 30, hanem 45-60 perc intenzív edzés legyen, lehetőleg súlyzós edzés és mellé mondjuk egy kis futás és bicó.

Ne csak arra koncentrálj, hogy leadd a kilókat, hanem a tested is formálódjon, tónusos legyen, mert ha csak lemennek a kilók, vékony leszel ugyan, de az izmaidnak semmilyen formája nem lesz, ezért javasolt a súlyzós edzés, amitől szépen formálódnak az izmaid, és az adja majd a tested formáját.

2015. ápr. 21. 09:05
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha valaki elkezd fogyózni, akkor a zsír 10 nap után kezd leolvadni a bőr alól. Tehát két hét alatt szinte semmit nem lehet fogyni. Korábban kellett volna hozzákezdeni. Ha már fogyózol több mint 10 napja, akkor maximum heti 2 kiló megy le. Akkor kiszámolhatod, hogy mennyit sikerül lefogynod a kitűzött célig.
2015. ápr. 21. 09:35
 6/12 anonim ***** válasza:
2 hét alatt 2 kilót simán le lehet adni (heti 0,5 kiló fogyással 1 kilót), ez teljesen rendben van!
2015. ápr. 21. 10:01
 7/12 anonim ***** válasza:
6-os! Én csak azért mondtam heti 2 kilót, mert ha valaki nagyon rágyúr, akkor tényleg le lehet adni 2 kilót! Persze ezt a kemény diétát nem lehet hosszan tartani! Ez csak egy gyors nekirugaszkodás, 2-3 hétig tartható, aztán vissza kell állni egy enyhébb diétára.
2015. ápr. 21. 10:16
 8/12 anonim válasza:

Milyen edzésre jársz? A harminc perc nagyon kevés, mert ennyi idő alatt a testednek "felébredni" sincs ideje, nem még zsírt égetni (kivétel lehet ha intervallozol vagy tabatára jársz, de ez sem garancia). Heti 3x1 óra lenne a minimum. Vacsira ne egyél "gyümiket" meg extrudált kenyeret, sokkal inkább kellene példának okáért zsírszegény túró vagy egy kis cottage cheese. Nem mindegy hogy milyen zöldség a párolt zöldség, nem mindegy, hogy mit milyen mennyiségben eszel, és az sem mindegy, hogy milyen időközönként eszed azt, amit megeszel. Ha belassul az anyagcseréd, akkor minden csak még rosszabb lesz. Azt nem írtad, hogy mennyit iszol, legalább két liter vizet illene naponta (nagyon legalább). Ha tényleg ennyire fontos neked ez a dolog, akkor fogadj fel egy edzőt, aki rendbe tud szed legalább egy kicsit (és kajában is tud segíteni).

Amit évekig szép nyugiban felpakolsz, nem fogod úgy ledobni, mint egy túl nagy pólót.

(NAGYON zárójelben: esetleg a goji bogyót és az útifű maghéjat próbáld ki, de önmagukban ezek sem érnek semmit.)

2015. ápr. 21. 10:27
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom 7-es, csodák nincsenek. Hogy egy fogyás kezdetén nagyobb tömegvesztés van akár vízből, izomzatból, az szép formát nem hoz.

És az ilyen fogyásoknál kinézetről lenne szó, vagy miről. Biztos lehet gyorsabban is, én maradnék elméletben a megszokott gyakorlati fogyás ütemnél. Aki koplalni akar, annál majd kiderül mennyit veszíthet a súlyából, én sem gondolom hogy lehetetlen lenne gyorsabban fogyni.

2015. ápr. 21. 10:48
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, azt azért hozzáteszem h a kérdés kiírásánál már 1 hete diétáztam, ami most is megvan kb napi 6-800 kalóriát viszek be.. és a munkahelyemen is teljesítenem kell napi 12 órában... és ezen felül 30-40 perc intenzív futás, biciklizés, has és egyéb tornák konditeremben, néha zsírégető fitness.. de mivel össze vissza dolgozok így ezt nem tudom mindennaposan csinálni. Az extrudált kenyér azért sztem jobb mint a síma kenyér.. azért eszem azt ha már este fél nyolc fele hazaérek muszály valamit bekapnom és 1-2 szelet pl sonkával azért valamivel könnyebb mint a heti 2 30 cm-es magyaros pizza vagy legalább 3 zsemle mindennel megtömve + fél tábla csoki.-.. mondjuk így h felsoroltam h miket ettem.. csodálom h nem híztam még jobban el. XD De azért köszi a válaszokat.. UI vágjam le a karom.. gondolkozz ember mielőtt kommentálsz.. vagy inkább ne is írj!! természetesen tudtam h lehetetlen ennyit leadni.. de minél többet szerettem volna, mielőtt letelik az idő...
2015. ápr. 23. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!