2 hét alatt szeretnék 5-6 kg-ot fogyni, mit tehetek még?
ha valamiről azt mondod, hogy jobb, akkor az jobb is lesz.
Az agyadnak a vízre is beadhatod, hogy bor ízét érezze/érezd.
De ha az extrudált kenyérnek, barna kenyérnek, fehér kenyérnek, összes búzás - rozsos vacaknak gyakorlatilag ugyan az az összetétele, akkor érezheted más ízűnek, hihetsz benne hogy jó. jobb, örök élet elixírje, ugyan olyan mintha kenyeret ennél. miért? pont azért, mert gabona kenyeret eszel. most hogy mennyit, azon tényleg múlik, hogy fogsz-e (kalóriadeficit)
Én biztos, hogy a sonkához zöldségeket szoktam írni, azokban vannak rostok, vitaminok, hasznos tápanyagok. Kenyérben nem igazán (a gabona rostok vitatható hatásúak, nem biztos hogy előnyösnek kell tartani azokat)
Na akkor most előre leszögezem hogy a vacsi beviteledet most felejtsd el, meg egyátalán. Extrudált kenyeret vond ki úgy ahogy van! Főleg estére, a gyümölcsöket is a benne lévő gyümölcscukor miatt.Aztán még 2 naponta 30 perc mozgás írtóra kevés főleg ha fogyni akarsz a táplálkozásod beállításán kezdj el dolgozni kőkeményen. Amely magasabb adag fehérjéből s minimális szénhidrátból kell h álljon. Telített zsírsavak, cukor liszt élesztő teljesen felejtsd el márha eszel ilyet! Akár kis mennyiségben is.
Legalább heti 5 nap 50 perces edzés bár a napi életviteledet nem ismeretében nem tudom lehetséges e ezt megvalósítanod.Napi 5szöri étkezésed legyen. Ebéd csirkehusi párolt zöldség rendben . Kérdés? Csirkehusi mibe van párolva? a zöldségek?
Milyen zöldségek? csak brokkoli/ répa kukorica hüvelyesek felejtősek/
Reggelire kefír, sovány yoghurt, zabpehely,tojásfehérje, sovány gépsonka, esetleg fehérjeshake ezeket varriálhatod.
tízórai müzliszelet, zöldalma, kefír
ebéd: párolt csirkemell, hal rizs, zöldköret. délutántól se cukor se szénhidrát/ még gyümölcscukor se
csak fehérje szinte.Edzés után csirkecici brokkoliköret vagy friss sali, később lefekvés előtt zsírszegény túró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!