Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Gyors fogyás, diétával?

Gyors fogyás, diétával?

Figyelt kérdés

Sziasztok

20f vagyok 185 cm magas és 99 kg.

Szeretnék egy 10 kgt leadni.

Tudtok nekem egy olyan diétát mondani, ami nem kerül horibilis pénzbe, de hatásos és kondi mellett is megálja a helyét?

Most nem eszek édességeket, süteményeket, csak ásványvizet illetve csapvizet iszom, fehér kenyér helyett barna magos kenyér, és csak csirkemell a húsfélékből.

Ez így hatásos? Mennyi idő mire lemegy 10kg? mert 1 hónap esetleg 2 hónap alatt le szeretném adni ezt a felesleget, lehetséges ennyi idő alatt? Tervezem hogy elmegyek itthon futni, illetve biciglizni.(szobabicigli).

A válaszokat előre is köszönöm!

2015. júl. 12. 01:09
 1/2 Krisz85 ***** válasza:

egy, hova sietsz?

1 kg / hét a normális, akkor számolj, hogy mennyi idő alatt megy le,

diétásan étkezni fényévekkel olcsóbb , mint sz*r , szemét kaját enni, ha nem hiszed el , levezetem Neked....

ha már elhagyod a sok cukros mocskot és lisztet, sót, ár és megy a kondi, már azzal sokat fog változni a tested, de nem kell orrba szájba ezeni, mert lesérülsz, megbetegszel, itt a türelem az elsődleges és ésszel kell csinálni / ezért van sok dagad ember, aki ezt nem képes felfogni.../, kitartás, ha kell infó még, írj

2015. júl. 12. 10:04
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!
2015. júl. 13. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!