Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 10kg fogyás? Mozgással,...

10kg fogyás? Mozgással, diétával, meddig és hogyan?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 184cm magas vagyok és 95kg, 85kg körülre szeretnék lemenni (BMI szerint 82 lenne az ideális felső határ a normál kategóriához, de egyszer voltam 79, de alkatomból adódóan nagyon rosszul néztem ki), tehát 10kg -t szeretnék fogyni. Ehhez szeretnék tanácsot kérni. Csokim, édességem szerencsére nincs itthon, ha boltba megyek nem is szoktam venni, így nincs meg a veszély hogy nassoljak, viszont étrendi dolgok érdekelnének, illetve mozgás. Van szobabiciklim, egykezes súlyzóm, Norbi dvd-k, melyikből mennyit kéne csinálni, hogyan enni, és nagyjából mennyi ideig? Köszi!

2015. máj. 5. 09:48
 1/5 anonim ***** válasza:

80%-ban a a táplálkozástól 20%-ban a mozgástól függ az egész.

Ha rendes normális kajákat eszel akkor 1 hét után indul be a fogyás utána heti 1kg megy zsírból ha több megy akkor az már izom is.

De nem a kilókat kell nézni hanem a testzsír százalék arányát.

[link]

De van erről egy könyv ami bővebben kifejti az ilyen dolgokat és legálisan ingyen is letölthető neve "Sárga kapszula" keress rá.

2015. máj. 5. 10:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Az sem mindegy, hogy férfi vagy-e vagy nő...
2015. máj. 5. 11:41
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi első! Ment a zöld kéz!

2.: igazad van, elfelejtettem írni hogy férfi vagyok.

2015. máj. 5. 12:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha heti 70 dkg-ot fogynál, akkor szeptemberre elérnéd a 82 kg-ot. Ehhez napi 2400 kcalt ehetsz, és minden fél óra mozgással plusz 150 kcal-t. Minél több fehérje és zöldség menjen (sok tojás, túró, csirke és savanyúkáposzta minden formában), nasinak pár szem dió, mogyoró, mandula, gyümölcsök. A szobabiciklit és a súlyzót felváltva használd, de a szobabicikli kétszer olyan gyakori legyen, mint a súlyzózás és minimum 30 perc/nap. De bármelyik Norbi dvd is jó helyettük, legjobb váltogatva minden, hogy ne und meg. Hétvégékre jó kis hegynek föl egész napos túrák nagyon hatásosak tudnak lenni ás olyankor mág az ebvésre sem gondol az ember.
2015. máj. 5. 13:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! A diót és társait hanyagolnám, betegségemből fakadóan nem ehetek olajos/magvas dolgokat.
2015. máj. 5. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!