Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Diéta nélkül fogyás, csak...

Diéta nélkül fogyás, csak mozgással?

Figyelt kérdés

Utálom a fogyókúrákat!!! Persze, mindenki azt mondja, hogy a diéta és bizonyos megvonások nélkül semmit sem ér a mozgás, a sport, de én olyan rosszul érzem magam, mikor mindenki más eszik amit csak akar...

MINDEN nap több órát sportolok. Mostanában Jillian Michaels ripped in 30days videóit csinálom, de minden nap kocogok 4km-t, és csinálok guggolást, és hasizmozok(gyilkos..), meg csinálok táncos videkat is.... Szóval szeretnék lefogyni, a 64-ről 54-re, vagy nem is számít a kg, de az igen, hogy ne legyen zsír a hasamon, ha leülök, ne tudjam így megfogni, meg stb.

Tehát lehetséges ez? Nem iszok csak vizet, nem eszek fehér lisztes dolgokat, vörös húst, chipseket se, csokit, édességet se nagyon. Most komolyan, van értelme edzenem(mert imádom) vagy hagyjam, mert diéta nélkül nem lehet lefogyni?

2014. júl. 26. 15:29
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
16 éves lány vagyok. A válaszokat előre is köszönöm!
2014. júl. 26. 15:30
 2/15 anonim ***** válasza:
magasságod? kép? testzsírszázalékod?
2014. júl. 26. 15:44
 3/15 anonim ***** válasza:
Leírtad hogy egy csomó dolgot nem eszel, ez már diétának fogható fel, nem?
2014. júl. 26. 15:50
 4/15 anonim ***** válasza:
Semmiképpen ne hagyd abba. Próbáld meg így, aztán majd meglátod, hogy működik-e. Ártani nem árthat :)
2014. júl. 26. 15:55
 5/15 A kérdező kommentje:
170 magas vagyok, a testzsírszázalékomat nem tudom, de szeptemberben, mikor még nem sportoltam ennyit, akkor 25,3 kg izmom volt, és azt mondták, 4 kg-ot kellene fogyni.
2014. júl. 26. 16:02
 6/15 A kérdező kommentje:

Ez nem diéta, egyszerűen nem eszek ilyeneket, mert nem szeretem és nem is egészségesek.

Képet nem küldök, mert ha állok, akkor semmi bajom magammal, csak ha leülök, akkor vannak dolgok, amik nem tetszenek :)

2014. júl. 26. 16:03
 7/15 anonim ***** válasza:

Valószínűleg azért utálod a diétát mert fogalmad sincs hogy milyen jó kajákat is lehet enni diétába!

Az nem diéta hogy nap 3x megiszok citromos vizet és kész meg hogy koplalok ez csak a tudatlanok "diétája"...

Minden nap tudod kik szoktak edzeni akik szúrják a testükbe a szteroidokat!

Edzés után kell hagyni egy pihenő napot a testnek hogy regenerálódjon mivel akkor mennek végbe azok a dolgok amit te az edzéssel el akarsz érni!

Kicsit olvass utána a dolgoknak!

2014. júl. 26. 16:05
 8/15 anonim ***** válasza:
36%
csak mozgással nem fogsz fogyni, csinálhatsz bármit
2014. júl. 26. 16:59
 9/15 anonim ***** válasza:
170 cm-hez 64 kg vagy, akkor inkább 5-6 kg izmot kéne magadra szedni, nem fogyókúrázni, pláne nem 54 kg-ra
2014. júl. 26. 17:31
 10/15 A kérdező kommentje:

Ami azt illeti, azóta valószínűleg simán kész az 5-6 kg izomnövelés :) ezt biztosan mondhatom...

Szerintem ez a NARL dolog jól hangzik, de sajnos túl drága...

Nem értem, hogy miért nem lehet mozgással fogyni, mármint utánanéztem, hogy az izom kinyomja a zsírt stb. , de akkor meg a diéta ugye olyan, hogy az izomból is levesz. Az kár lenne! Valaki esetleg olyan diétát tudna mondani, ami hatásos, működik, és tartható is? Köszönöm!

2014. júl. 26. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!