Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Diéta nélkül fogyás, csak...

Diéta nélkül fogyás, csak mozgással?

Figyelt kérdés

Utálom a fogyókúrákat!!! Persze, mindenki azt mondja, hogy a diéta és bizonyos megvonások nélkül semmit sem ér a mozgás, a sport, de én olyan rosszul érzem magam, mikor mindenki más eszik amit csak akar...

MINDEN nap több órát sportolok. Mostanában Jillian Michaels ripped in 30days videóit csinálom, de minden nap kocogok 4km-t, és csinálok guggolást, és hasizmozok(gyilkos..), meg csinálok táncos videkat is.... Szóval szeretnék lefogyni, a 64-ről 54-re, vagy nem is számít a kg, de az igen, hogy ne legyen zsír a hasamon, ha leülök, ne tudjam így megfogni, meg stb.

Tehát lehetséges ez? Nem iszok csak vizet, nem eszek fehér lisztes dolgokat, vörös húst, chipseket se, csokit, édességet se nagyon. Most komolyan, van értelme edzenem(mert imádom) vagy hagyjam, mert diéta nélkül nem lehet lefogyni?

2014. júl. 26. 15:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

5-6 kg izom növelés????

Az tudod milyen sok!

Azyzz szedett fel egy év alatt 10kg izmot szteroidokkal!

Mi az hogy az izom kinyomja a zsírt???A testen először a az izom réteg van és azt fedi a zsír..

A diétába azért szoktak sok fehérjét bevinni hogy a szervezetet arra kényszerítse hogy az energiát a zsírból szedje be és minél minimálisabban az izomból!

2014. júl. 26. 18:20
 12/15 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy mivel az izom közelebb van a csontokhoz, relatíve lejjebb van, fölötte pedig a zsír, ezért, ha több izmom lesz, akkor még följebb kerül a zsír, magyarul megvastagszik például a derekam, vagy bármi más.
2014. júl. 26. 18:27
 13/15 anonim ***** válasza:

liba, méresd már meg a testzsírszázalékodat, mert ha napi szinten több órát sportolsz és eleve nem vagy kövér, akkor honnan a fenéből lenne rajtad felesleges zsír???

dobj már egy képet magadról! Akkor tán elhiszed, ha mondjuk a kép alapján, hogy nem vagy kövér!

2014. júl. 26. 18:33
 14/15 A kérdező kommentje:

bocsi, de most tettem fel a kérdést, és itthonról nem tudom megmondani pontosan, hogy mennyi a testzsírszázalékom... nekem nincsenek itthon ehhez megfelelő dolgok....

nem, nem teszek fel képet, mert arról nem lehet megmondani, hogy ki kövér, ki nem; egyébként meg nem, nincsen rajtam olyan hurka, vagy mit tudom én mi, hogy azzal lenne bajom. csak amikor leülök, vagy ilyesmi

az ugye képen, hacsak nem olyan, nem látszik

én nem megerősítést akarok, vagy ilyesmit, mert nem, nem vagyok vékony se!!!

és ne nevezz libának, mert nem vagyok az!

2014. júl. 26. 18:53
 15/15 anonim ***** válasza:
2014. júl. 26. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!