Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha egy hétig csak vizet iszok...

Ha egy hétig csak vizet iszok meg mondjuk csak salátát eszem mozgással mennyit fogyhatok?

Figyelt kérdés
persze nem egy hétig akarom csinálni meg nagyon minimálisat ebédelnék csak kíváncsiságból :) normális válaszokat légyszi és az étrendemet nem én szabom meg mivel tanuló vagyok nem tudok magamra főzni egészséges ételeket

2014. márc. 18. 17:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Próbáld ki. Írd fel az adatokat előtte és utána is képekkel együtt. Ja és írd fel a tapasztalataid.
2014. márc. 18. 17:24
 2/6 A kérdező kommentje:
miért fontos a sok víz ivás? miben segít? pl ha nem innék csak egész nap fél litert mi a különbség?
2014. márc. 18. 17:26
 3/6 anonim válasza:
peldaul nem fogsz kiszaradni, nem fog leallni a vesemukodesed, beviszed az oldott asvanyi anyagokat amik a salataban nem biztos hogy benne vannak.. es teltsegerzetet ad.
2014. márc. 18. 18:43
 4/6 A kérdező kommentje:
eddig sem volt semmi bajom pedig van hogy egész nap egy pohár vizet iszok csak de ah többet iszok az segít valamit a fogyásban?
2014. márc. 18. 20:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha többet iszol később sem leszel egy aszott szilva.
2014. márc. 18. 21:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Heti 1 kiló fogyásnál nem lehet többet elérni, viszont ha úgy eszel mint egy éhező (csak zöldség el tudom képzelni milyen kemény lenne) akkor 1 hét alatt fel is éled az akaraterődet.

Utána rohadt jó lesz.. 1 hét után meg visszaállsz a hízós életmódra?

2014. márc. 18. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!