Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Mennyire válik be a 160 g...

Mennyire válik be a 160 g ch-s diéta?

Figyelt kérdés

Ma kezdtem el, de nm tudom, hogy mennyire jó. Ez életmód váltasnak számít? Lehet így élni? Milyen kaját lehet enni? Recepteket tudnátok küldeni kB mindenből. (Reggeli, tizorai, ebéd, uzsonna, vacsi)

22 éves vagyok, 157 cm és 75 kg. Mennyit lehet fogyni?

2015. jún. 26. 01:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Mikor elkezdtem, simán lement heti 1 kiló. Igen, lehet így élni, sőt, amíg csináltam, jobban is éreztem magam, mint előtte. Rengeteg mintaétrend van fent a neten. Facebookon is vannak olyan csoportok, amik ezzel foglalkoznak.
2015. jún. 26. 10:10
 2/8 anonim ***** válasza:

Hogyne lehetne így élni? Jó, nekem nehéz lenne, mert ez rengeteg ch, max. zöldségből viselném el, más nagyon lenyomna.

A fogyáshoz kalóriadeficit kell. Én 100-120 g ch, paleo és odafigyelés mellett képtelen voltam fogyni, hiába volt 25 kiló feleslegem, éhes voltam a szénhidráttól. 80g alatt már beindult a fogyás és ki is tartott egy ideig. Aztán azzal is stagnáltam bő egy évig, akkor vettem nagy levegőt és tovább csökkentettem a szénhidrátot... Nem mintha pusztán ettől fogynék, de több esély van rá :) S jobban is érzem magam.

Van, akinek könnyebben megy, természetesen... Nem mindenkinek nehéz kalóriadeficitben enni.

160g rengeteg, bármit ehetsz, csak ne szénhidrátbombákkal akarj jóllakni :) Szóval az ilyen ebédre tészta, reggelire kakaós csiga az nyilván nem jó irány. De ennyibe még zabkása is fér, gyümölcs, annyi zöldség, amennyit akarsz... 20g-nál már óvatosan kell ránézni a sárgarépára és az eperre :) Azt nem is csinálom, 40g már laza, bár eleinte nehéz volt, mert nagy zöldségimádó volnék.

2015. jún. 26. 10:28
 3/8 anonim ***** válasza:

Hogy lásd, mindent lehet enni, ez a mai menüm:

R: purpur kenyér, sajtkrém, paprikás szalámi, camembert sajt, uborka, gullón

T: TK tönköly grissini (Aldiban vettem kb. 2 hónapja), kefir

E: Kelkáposzta főzelék, zabpelyhes fasírt, KNUSPI!

U: meggy

V: Tonhalas fetás saláta, TK tortilla

2015. jún. 26. 12:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Engem endokrinológus írt ilyen diétára. Emellett a kalóriákat is figyelem (1300-1400), illetve a minőséget. 7 hét alatt körülbelül 10-11 kiló ment le, nyilván ez majd hamarosan lelassul.
2015. jún. 26. 15:30
 5/8 anonim ***** válasza:

az inzulin rezisztens étrend szokott lenni 160 körüli ch val.

nekem diétába sok ennyi ch.

én 120g-ről indítom,2 hetente csökkentem egészen napi 50g-ig,de van hogy berakok 0ch napokat is.

te meg a 160at osztod 5el az nagyjából 30g ch/étkezés.

5 étkezés mert a vacsorához már nem raksz ch-t,összesen napi 6 étkezés.

ha nem szúrod el,akkor pár hét alatt normalizálódhat az inzulin szinted így.

minden étkezéshez tegyél min 100g húst vagy tojást és 100-150g zöldséget plusz a 30g ch.

a tejtermékek nem játszanak ha IR rezisztens vagy,tehát kilőve.

2015. jún. 26. 21:04
 6/8 anonim ***** válasza:
na, IR mellett is lehet fogyasztani tejterméket, csak mértékkel és inkább csak tízóraihoz és uzsihoz
2015. jún. 26. 21:54
 7/8 anonim ***** válasza:

lehet persze-mert bele is szokták írni és amikor látom a hajam is égnek áll-csak épp ilyen problémával meg alapból is minek?

a tej és származékai gyulladásfokozóak,magas az inzulin válaszuk,a többi hasznos tápanyag felszívódását nehezítő anyag.

2015. jún. 26. 23:12
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
ide már hobbitokat is engednek regisztrálni?:D
2015. jún. 28. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!