Melyik diéta válik be a legjobban?
Ez olyan mintha valaki bélyeget gyűjt, kipróbál párat, majd elcseréli ami nem kell neki, újabbakat szerez stb.
Ez nem így működik.
EGy idéta működik, mégpedíg amit a fitnessben járatosak, testépítők és az élsportolók használnak, nézd meg a testüket, láttál már csúnya élsportolót testileg, én még nem nagyon. Na jó a szumó bírkozókat leszámítva, Japánban élsportolónak számítanak :DD
Node félre a térfát. A testépítő diéta a legjobb, ha valakik ők tudják hogy kell tartósan zsírt veszíteni.
Két dolgot ne akarj megspórolni:
a diétát,
és a megfelelő mozgást ami aerob és súlyzós edzés kombinációja.
A legtöbb diétával és fogyókúrával több baj is van:
-a delikvens kúra szerűen csinálja, fogy pár kilót /persze izomból, szinte minimális zsír, kevesebbet mutat a mérleg persze/ és folytatja úgyanazt a szemét, gyorskajás mozgáshiányos életmódot amitől elhízott,
-megpróbálja a könnyű utat keresni, fogyasztószerek, minden trükk csak mozogni meg egészségesen táplálkozni ne kelljen, ha láttál már valakit ettől lefogyni én esküszöm meghajolok előtted, de még fizetek is érte!!
és hogy milyen is a testépítő diéta:
olvasd ezt VÉGIG, hangsúlyozom VÉGIG !!
sok sikert!!
Nekem is az vált be,hogy életmódváltás,azóta nincs gond az alakommal.
Étrend:
Megpróbálok minél több idény zöldséget,gyümölcsöt enni elsősorban nyersen,de a legkülönfélébb módon elkészítve is.Este 6 után maximum csak 1-2 almát.(No meg a nyári forróságban egy hűs kocsmateraszon szívesen megengedek némi sört.)Mindig bőséges reggeli,aztán normális ebéd,egy falat délután,meg az esti gyümi.Semmiféle gyors kaja,meki meg ilyesmi,hanem olyan főtt ételek a hét minimum 6 napján,amit én készítek.Nem kell lemondani a csokiról,sütiről sem.Sok folyadék,elsősorban víz,vagy méz és cukor nélküli teák.
Mozgás:
Igyekszem ha mást nem gyalogolni Aból Bbe,lehetőleg keveset használni a tömegközlekedést.Mellette futás,biciklizés,hegymászás,úszás...mikor minek van itt az ideje.De van,hogy csak 1-2 nagy sétára futja hetente.
Eredmény:
8éve nincsen gond az alakommal,amit esetleg felszedek,azt hamar le is adom,mert ugye azért az szervezet nem egy óramú,és télen raktároz tavasszal méregtelenít,nyáron feltöltődik.No jó,most elhíztam egy kicsit,de ez a hosszas hormonkezelés hatása,ami a pocakomban növekvő magzat eredménye.
Nem látszik két nap alatt az eredmény én aláírom,meg tényleg akarni kell,de mindennél többet elmond az,hogy nagyjából 3 évente van 1-1 betegségem,ami orvosi kezelésre szorul,nem fulladok ki mikoregy kicsit többet kell jönni menni,nincsen gond az állóképességemmel.
Én csak azt tudom mondani,ami nekem bevált...8 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!